Glasba

DJ Beatka
19. maj 2023

DJ BEATKA – FINALE

Prebili smo se do zadnje epizode DJ beatke. Skozi zadnjih nekaj tednov je izpadlo 14 borcev in bork za krono najboljšega DJ sukača ali sukačice

arrow
DJ Beatka
2. maj 2023

POLFINALE ZAČNEMO 15.1.2020!

Sporočamo, da smo zaradi nepravilnosti pri glasovanju v zadnjem četrtfinalu prilagodili polfinale tekmovanja, ki bi se moral začeti danes. Polfinale zamikamo za en teden. V polfinalu bodo nastopili zmagovalci prvih

arrow
DJ Beatka
15. januar 2021

DJ BEATka – POLFINALE

Tekomvanje za najboljšega mladega DJ-a v sklopu DrogArt DJ BEATke se nadaljuje. Po manjših zapletih se bodo v edinem polfinalu pomerili kar trije tekmovalci – Misha, Apex Predator in Rikros. Najboljša dva se bosta pomerila v velikem finalu, ki bo na sporedu 5. februarja 2021. Glasujte za svojega favorita na našem Soundcloud kanalu drogartmusic.

arrow
DJ Beatka
31. december 2020

DJ BEATka – ČETRTFINALE 2.4

Tekmovanje za najboljšega mladega DJ-a v sklopu DrogArt DJ BEATke se je začela 16. oktobra, in bo trajalo vse do velikega finala konec januarja 2021. V drugem četrtfinalu je zmagala Misha z miksom 01122020. Ta teden tekmujeta Dioniz in Aleksis. Glasujte za svojega favorita na našem Soundcloud kanalu drogartmusic.

arrow
DJ Beatka
24. december 2020

DJ BEATka – ČETRTFINALE 2.3

Tekmovanje za najboljšega mladega DJ-a v sklopu DrogArt DJ BEATke se je začela 16. oktobra, in bo trajalo vse do velikega finala konec januarja 2021.

arrow
DJ Beatka
18. december 2020

DJ BEATka – ČETRTFINALE 2.2

Tekmovanje za najboljšega mladega DJ-a v sklopu DrogArt DJ BEATke se je začela 16. oktobra, in bo trajalo vse do velikega finala konec januarja 2021. V četrtfinalu je v prvi bitki zmagal Rikros z miksom Pumpin Techno. Ta teden tekmujeta Apex Predator in Tric. Glasujte za svojega favorita na našem Soundcloud kanalu drogartmusic.

arrow
DJ Beatka
11. december 2020

DJ BEATka – ČETRTFINALE 2.1

Tekmovanje za najboljšega mladega DJ-a v sklopu DrogArt DJ BEATke se je začela 16. oktobra, in bo trajalo vse do velikega finala konec januarja 2021. Med seboj se je v predtekmovanju pomerilo 16 mladih DJ-ev in DJ-k in po osmih tednih imamo izbor osmih DJ-jev in DJ-ke, ki se bodo pomerili v drugem krogu. Ta teden tekmujeta Fuzyx in Rikros. Glasujte za svojega favorita na našem Soundcloud kanalu drogartmusic.

arrow
DJ Beatka
4. december 2020

DJ BEATka – OSMArunda

Tekmovanje za najboljšega mladega DJ-a v sklopu DrogArt DJ BEATke se je začela 16. oktobra, in bo trajalo vse do velikega finala konec januarja 2021. Med seboj se bo pomerilo 16 mladih DJ-ev in DJ-k. Zmagovalec SEDMErunde je Dioniz z miksom General funk. V zadnjem, osmem tednu PRVEGAkroga tekmujeta Alexis in Kendi. Glasujte za svojega favorita na našem Soundcloud kanalu drogartmusic.

arrow
DJ Beatka
27. november 2020

DJ BEATka – SEDMArunda

Tekmovanje za najboljšega mladega DJ-a v sklopu DrogArt DJ BEATke se je začela 16. oktobra, in bo trajalo vse do velikega finala konec januarja 2021. Med seboj se bo pomerilo 16 mladih DJ-ev in DJ-k. Zmagovalka ŠESTErunde je Misha z miksom 06102020. Ta teden tekmujeta Dioniz in Chen. Glasujte za svojega favorita na našem Soundcloud kanalu drogartmusic.

arrow
DJ Beatka
20. november 2020

DJ BEATka – ŠESTArunda

Tekmovanje za najboljšega mladega DJ-a v sklopu DrogArt DJ BEATke se je začela 16. oktobra, in bo trajalo vse do velikega finala konec januarja 2021. Med seboj se bo pomerilo 16 mladih DJ-ev in DJ-k. Zmagovalec PETErunde je Le_en_art z miksom Le_en_mix. Ta teden tekmujeta DJ Tuta SoS in misha. Glasujte za svojega favorita na našem Soundcloud kanalu drogartmusic.

arrow
DJ Beatka
13. november 2020

DJ BEATka – PETArunda

Tekmovanje za najboljšega mladega DJ-a v sklopu DrogArt DJ BEATke se je začela 16. oktobra, in bo trajalo vse do velikega finala konec januarja 2021. Med seboj se bo pomerilo 16 mladih DJ-ev in DJ-k. Zmagovalec ČETRTErunde je Tric z miksom Techno set 001. Ta teden tekmujeta Le_en_art in Polner. Glasujte za svojega favorita na našem Soundcloud kanalu drogartmusic.

arrow
DJ Beatka
6. november 2020

DJ BEATka – ČETRTArunda

Tekmovanje za najboljšega mladega DJ-a v sklopu DrogArt DJ BEATke se je začela 16. oktobra, in bo trajalo vse do velikega finala konec januarja 2021. Med seboj se bo pomerilo 16 mladih DJ-ev in DJ-k. Zmagovalec TRETJErunde je Apex Predator z miksom Hardcore Arena. Ta teden tekmujeta Tric in Tracend. Glasujte za svojega favorita na našem Soundcloud kanalu drogartmusic.

arrow