Back icon

DJ BEATka – ČETRTFINALE 2.1

Tekmovanje za najboljšega mladega DJ-a v sklopu DrogArt DJ BEATke se je začela 16. oktobra, in bo trajalo vse do velikega finala konec januarja 2021. Med seboj se je v predtekmovanju pomerilo 16 mladih DJ-ev in DJ-k in po osmih tednih imamo izbor osmih DJ-jev in DJ-ke, ki se bodo pomerili v drugem krogu. Ta teden tekmujeta Fuzyx in Rikros. Glasujte za svojega favorita na našem Soundcloud kanalu drogartmusic.

Poslušaj, zapleši in komentiraj, miksa obeh DJ-ev, na spodnjih linkih in ju pobližje spoznaj v spodnjem intervjuju. 

Fuzyx – Disco Throwback

Rikros – Pumpin Techno

Glasovanje zanju bo potekalo od petka, 11.12., do petka, 18.12., do 12.00, ko bomo razglasili zmagovalca četrtfinala 2.1, ki se bo uvrstil v četrtfinale. Glasuj za svojega favorita in mu z všečkom na Soundcloudu pomagaj pri zmagi v DJ BEATki. Celotno DJ BEATko, lahko spremljaš tako, da slediš našemu soundcloud profilu: https://soundcloud.com/drogartmusic

#################################

INTERVJU Z IZVAJALCEMA

Kdaj si se prvič srečal_a z elektronsko glasbo? Se še spomniš prvih občutkov in svojega prvega pravega žura?

Fuzyx: “Že od malih nog se srečujem z elektronsko glasbo. Veliko sem se družil z bratrancem, sestrično in sosedom, ki so vsi starejši od mene. Vedno so radi vrteli old school tehno in še od takrat obožujem glasbo s spevnimi in epskimi melodijami.”

Rikros: “Že kot majhen otrok sem oboževal skupino Scooter. Seveda se spomnim 😀 Nepozabna noč!”

Kateri je bil najboljši žur na katerem si bil_a? Kaj se ti zdi na dobrem partiju najbolj pomembno?

Fuzyx: “Defqon.1 je največji “žur” na katerem sem bil. (nepozabno) Noben party ne gre brez kolegov, vzdušja, dobrega ozvočenja, lučk, prav pa pride tudi ognjemet.”

Rikros: “Mislim, da je bil najboljši žur del Sonus festivala v Zrčah. V eni noči so vrteli I hate models, Charlotte de Witte in moj najljubši DJ Kobosil. Najbolj pomembna je dobra muska in družba :)”

Kaj bi bil_a, če bi bil_a zelenjava. Zakaj?

Fuzyx: “”couch” potato?”

Rikros: “Rdeča paprika, ker jo obožujem :D”

Več o njiju pa si lahko prebereš v intervjujih iz prvega kroga tekmovanja: 

Fuzyx

Rikros