Back icon

DJ BEATka – ČETRTFINALE 2.2

Tekmovanje za najboljšega mladega DJ-a v sklopu DrogArt DJ BEATke se je začela 16. oktobra, in bo trajalo vse do velikega finala konec januarja 2021. V četrtfinalu je v prvi bitki zmagal Rikros z miksom Pumpin Techno. Ta teden tekmujeta Apex Predator in Tric. Glasujte za svojega favorita na našem Soundcloud kanalu drogartmusic.

Poslušaj, zapleši in komentiraj, miksa obeh DJ-ev, na spodnjih linkih in ju pobližje spoznaj v spodnjem intervjuju. 

Apex Predator – Hardcore Arena Mix Chapter Two

TRIC – Drogart BEATka Techno Set 002

Glasovanje zanju bo potekalo od petka, 18.12., do četrtka, 24.12., do 12.00, ko bomo razglasili zmagovalca četrtfinala 2.2, ki se bo uvrstil v polfinale. Glasuj za svojega favorita in mu z všečkom na Soundcloudu pomagaj pri zmagi v DJ BEATki. Celotno DJ BEATko, lahko spremljaš tako, da slediš našemu soundcloud profilu: https://soundcloud.com/drogartmusic

#################################

INTERVJU Z IZVAJALCEMA

Kdaj si se prvič srečal_a z elektronsko glasbo? Se še spomniš prvih občutkov in svojega prvega pravega žura?

Apex Predator: “Z elektronsko glasbo sem se srečal že v otroštvu in me spremlja vse do zdaj. Prvi občutki so bili res “vauuu to je to” in takoj sem začutil strast in veselje do te glasbe. Žuriral nisem ne vem kaj ampak defenitivno mi bo pa ostalo v spominu žur kjer je vrtel glasbo DJ Umek in na kasnejšem žuru David Morales, kasneje sem bil tudi na žuru kjer je vrtel glasbo Armin van Buuren.”

Tric: “Prvič sem bil na proper žuru kakšno leto in pol nazaj. Glede na to da je bil to prvi rejv je bilo itak noro!”

Kateri je bil najboljši žur na katerem si bil_a? Kaj se ti zdi na dobrem partiju najbolj pomembno?

Apex Predator: “Najboljši žur mi je bil žur na katerem je vrtel glasbo Armin van Buuren, kajti v otroštvu mi je bil predvsem všeč Trance, seveda pa si ga tudi zdaj vsake toliko časa zavrtim. Na dobrem party-ju mi je pomembno vzdušje in seveda dobra glasba s tem pa tudi DJ, kateri naredi vzdušje z dobro glasbo.”

Tric: “Dax J v Puli to poletje… Brez besed. Pomembno je vzdušje, ki ga DJ pričara, ampak dobremu ozvočenju pa nihče ne nasprotuje.”

Kaj bi bil_a, če bi bil_a zelenjava. Zakaj?

Apex Predator: “”Če bi bil zelenjava bi bil špinača :-D, hehehe. Zakaj, zato, ker špinača daje “moč” in “modrost”.”

Tric: “Vse vrste hkrati, ker mi je všeč raznolikost.”

Več o njiju pa si lahko prebereš v intervjujih iz predtekmovanja: 

Apex Predator

Tric