SoundArt

DJ BEATka - ČETRTArunda

DJ BEATka - ČETRTArunda

6.11.2020

DJ BEATka - ČETRTArunda

6.11.2020 - Tekmovanje za najboljšega mladega DJ-a v sklopu DrogArt DJ BEATke se je začela 16. oktobra, in bo trajalo vse do velikega finala konec januarja 2021. Med seboj se bo pomerilo 16 mladih DJ-ev in DJ-k. Zmagovalec TRETJErunde je Apex Predator z miksom Hardcore Arena. Ta teden tekmujeta Tric in Tracend. Glasujte za svojega favorita na našem Soundcloud kanalu drogartmusic.

DJ BEATka - TRETJArunda

DJ BEATka - TRETJArunda

30.10.2020

DJ BEATka - TRETJArunda

30.10.2020 - Tekmovanje za najboljšega mladega DJ-a v sklopu DrogArt DJ BEATke se je začela 16. oktobra, in bo trajalo vse do velikega finala konec januarja 2021. Med seboj se bo pomerilo 16 mladih DJ-ev in DJ-k. Zmagovalec DRUGErunde je Rikros z miksom DJ BEATka. Ta teden tekmujeta Apex Predator in Katarza. Glasujte za svojega favorita na našem Soundcloud kanalu drogartmusic.

DJ BEATka - DRUGArunda

DJ BEATka - DRUGArunda

23.10.2020

DJ BEATka - DRUGArunda

23.10.2020 - Tekmovanje za najboljšega mladega DJ-a v sklopu DrogArt DJ BEATke se je začela 16. oktobra, in bo trajalo vse do velikega finala konec januarja 2021. Med seboj se bo pomerilo 16 mladih DJ-ev in DJ-k. Zmagovalec PRVErunde je Fuzyx s Funky mixom. Ta teden tekmujeta Ad Astra in Rikros. Glasujte za svojega favorita na našem Soundcloud kanalu drogartmusic.

DJ BEATka se začenja - PRVArunda

DJ BEATka se začenja - PRVArunda

16.10.2020

DJ BEATka se začenja - PRVArunda

16.10.2020 - Tekmovanje za najboljšega mladega DJ-a v sklopu DrogArt DJ BEATke se začenja danes, 16. oktobra, in bo trajalo vse do velikega finala konec januarja 2021. Med seboj se bo pomerilo 16 mladih DJ-ev in DJ-k. Danes začenjamo s prvim tedenskim dvobojem med DJ Kobijem in Fuzyxom. Glasujte za svojega favorita na našem Soundcloud kanalu drogartmusic.

Julijski SoundArt

Julijski SoundArt

12.8.2019

Julijski SoundArt

12.8.2019 - SoundArt je naša osveščevalna kampanja, s katero želimo mladim približati in jih informirati o različnih načinih manj tvegane zabave, hkrati pa se v sodelovanju z DJ-i in DJ-kami in drugimi glasbenimi ustvarjalci trudimo poudarjati pomen glasbe in povečati zanimanje zanjo.

Junijski SoundArt

Junijski SoundArt

11.7.2019

Junijski SoundArt

11.7.2019 - SoundArt je naša osveščevalna kampanja, s katero želimo mladim približati in jih informirati o različnih načinih manj tvegane zabave, hkrati pa se v sodelovanju z DJ-i in DJ-kami in drugimi glasbenimi ustvarjalci, trudimo poudarjati pomen glasbe in povečati zanimanje zanjo.

Majski SoundArt

Majski SoundArt

12.6.2019

Majski SoundArt

12.6.2019 - SoundArt je naša osveščevalna kampanja, s katero želimo mladim približati in jih informirati o različnih načinih manj tvegane zabave, hkrati pa se v sodelovanju z DJ-i in DJ-kami in drugimi glasbenimi ustvarjalci, trudimo poudarjati pomen glasbe in povečati zanimanje zanjo.

Aprilski SoundArt

Aprilski SoundArt

8.5.2019

Aprilski SoundArt

8.5.2019 - Žur brez glasbe je kot iti na morje, kjer ni morja. Z našo osveščevalno kampanjo SoundArt želimo izpostaviti in ponovno povzdigniti glasbo, to umetnost, ki nas lahko popelje v vsa stanja in v nas vzbudi globoka čustva. S sodelovanjem z različnimi glasbenimi umetniki spoznavamo slovensko sceno in z njimi izpostavljamo smernice zmanjševanja škode uporabe alkohola in drugih drog. Vabljeni ste tudi glasbeni umetniki, ki niste v elektronskih vodah, ampak v drugih zvrsteh, da stopite z nami v kontakt in nam pomagate pri kampanji.

Marčevski SoundArt

Marčevski SoundArt

8.4.2019

Marčevski SoundArt

8.4.2019 - SoundArt je naša osveščevalna kampanja, s katero želimo mladim približati in jih informirati o različnih načinih manj tvegane zabave, hkrati pa se v sodelovanju z DJ-i in DJ-kami in drugimi glasbenimi ustvarjalci, trudimo poudarjati pomen glasbe in povečati zanimanje zanjo.

Music talk - punk

Music talk - punk

3.5.2018

Music talk - punk

3.5.2018 - Subkultura panka je ena izmed najudarnejših mladinskih subkultur. Te so začele nastajati po drugi svetovni vojni, v 50. letih 20. stoletja v Evropi (najprej v Veliki Britaniji) in ZDA. Glavni vzroki za nastanek so bili hitro naraščanje življenjskega standarda, podaljševanje šolanja (to je postalo obvezno), razvojem storitvenega sektorja, širjenjem sredstev množičnega komuniciranja in svobodne povojne miselnosti, ki je sovpadala s širjenjem človekovih pravic, svobode in demokratizacijo.