Seks

Kako do jutranjih tabletk?

Kako do jutranjih tabletk?

26.1.2017

26.1.2017 - Seks je ena najlepših stvari na svetu. Če si nanj pripravljen(a), lahko brezskrbno uživaš v njegovih neštetih variacijah. Potem se pa zgodi... "ponesreči". In kaj sedaj?

Umetna prekinitev nosečnosti (splav)

Umetna prekinitev nosečnosti (splav)

12.1.2017|Varna spolnost

12.1.2017 - Splav (abortus, umetna prekinitev nosečnosti) je postopek, s katerim namerno prekinemo nosečnost, preden je zarodek sposoben samostojnega življenja izven maternice.

Kondomi in lubrikanti

Kondomi in lubrikanti

5.1.2017|LGBT

5.1.2017 - V navalu strasti je težko misliti še na zaščito. Če k temu dodamo še alkohol in/ali droge, pa je tovrstni razmislek skoraj nemogoč. Zato je priporočljivo o tem razmisliti preden se nam možgani preklopijo na »sex mode«.

Nam, pravim tipom, itak vedno stoji

Nam, pravim tipom, itak vedno stoji

28.11.2012

28.11.2012 - Kaj ne? Kot stolp v Pisi. Vedno pripravljeni na nove ekskurzije v neznane kraje. Mar ne? Eeeeergh!!! Wrong answer! Erektilna disfunkcija, kakor stroka v lepe besede ovije dejstvo, da se tipu pač ne dvigne oz. ne dvigne zadosti, je precej pogost pojav. Angleški raziskovalci navajajo podatek, da naj bi imel vsak deseti moški kdaj v življenju težave z erekcijo. In erektilna disfunkcija je pri mladih gejih mnogo pogostejša kot pri njihovih strejt vrstnikih in je v tem primeru nedvomno psihološkega izvora. Sem uspel pritegniti vašo pozornost?

Legebitrina vrstniška svetovalnica

Legebitrina vrstniška svetovalnica

19.2.2013|LGBT

19.2.2013 - Čeprav je seks ena od temeljnih človekovih potreb, o njem redko spregovorimo brez zadržkov. Seks lahko vzbudi različna občutja in čustva. Zato se je priporočljivo pred seksom s seksualnim partnerjem ali partnerko oz. partnerji ali partnerkami pogovarjati o tem, kaj vama/vam je všeč, kaj ne, kaj čutita/čutite, kako se želita/želite zaščititi pred spolno prenosljivimi okužbami …

Tvegano spolno vedenje

Tvegano spolno vedenje

15.1.2013|Varna spolnost

15.1.2013 - V naglici vsakdanjega življenja si radi malce odpočijemo od tegob ter se predamo preprostim užitkom. Mednje spada tudi seks, ki pa ga mnogi popestrijo ravno z uporabo drog.