Sisa w/ Minco (GE)

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

14. maj 2022 ob 22:00


Vsi poznate Berlin, Detroit, London in Chicago, a zibelkam elektronske plesne kulture se je v zadnjih letih na globalnem zemljevidu svežega zvoka pridružila tudi Južnoafriška Republika, velesila afro-housa.
Afro-house je mešanica na zahodu razvitega housa z afriškimi glasbenimi vzorci, odzvanja pa kot kwaito (ki se napaja tudi v starošolskem zvoku Frankieja Knucklesa), tribal, deep in soulful house, z značilnimi afriškimi primesmi. Afrika je nenazadnje zibelka človeštva in glasbe, tam se posredno in neposredno napajajo praktično vsi sodobni glasbeni žanri, afriška glasbena identiteta pa najbolj odzvanja v zvokih tolkal, plesnih ritmih in značilnih vokalih. Praporščak novega afro-housa je Black Coffe, eden od novih kraljev Ibize, na njegovi misiji pa mu sledijo tudi mojstri kot so Clue De Song, Black Motion, Shimza, Enoo Napa in Hyenah.
SISA je serija afro-house zabav, ki si je ime sposodila pri besedi "sisu" oz. izjemen, po dveh letih premora in nepozabnem obisku težkokategornika in eno od Traxsourcevih imen leta 2016. Hyenah bo naslednja gostja MINCO, članica iste založbe RISE ter redna gostja berlinskega WATERGATE-a
Na njen okus in izbiro vpliva zapuščina njenih afriških korenin. Pokažejo se njeni kompleti skozi odnos med spontanim notranjim otrokom in tehnično natančnim in izkušen glasbenik.
Na velikem flooru bo MINCO uvedel Sisin rezident Urban Pfeifer, ki je izkušnje za mešalko nabiral tudi na festivalih Sonus in Barrakud, kjer je vrtel ob boku težkokategornikov kot sta Ben Klock in Sonny Fodera.
Manjšemu plesišču bo v znamenju Innocent založbe ter 10 obletnice. Lastnik in gonilna sila založbe ter veteran minimal zvokov Aney F. bo predstavil prvi samostojni album ter nas odpeljal na eklektično potovanje. Večer odpira Uno Taman, član zasedbe Innocent music.
__________
KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4
STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+
VSTOPNINA / ENTRANCE FEE:
PREDPRODAJA: 10€
LINK: TBA
*PREDPRODAJNE VSTOPNICE VELJAJO ZA VSTOP V KLUB DO POLNOČI!
NA DAN DOGODKA: 12€ < 24.00 > 14€
INFO: info@klub-k4.si
GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com

 


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 11.5.2022 10:12

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK