Žuram doma z Ianom Soundom

, ,

27. marec 2020 ob 20:00


Zdravje je na prvem mestu, zato ostani doma in se tudi v prihajajoči vikend podaj na valovih elektronskih ritmov, ki jih bo tokrat postregel Ian Sound. Vzhajajoča zvezda elektronske glasbene scene, ki je na lanskem žuru dvigoval temperaturo pred nastopom Ericka Morilla, bo s svojo mešanico old school housea in tech housea poskrbel, da se bo naelektrilo ozračje tudi pri tebi doma.

S svojim talentom je bil Ian Sound leta 2012 izbran za rezidenta v legendarnem Štuku in večkrat nastopil ob svojih idolih Mikeu Valetu, Umeku in tudi mednarodni zvezdi Martinu Garrixu. Njegova navdušujoča prezenca za mešalko ga je iz slovenskih odrov – med drugim tudi v Kurzschlussu - hitro ponesla na največje festivalske dogodke po Evropi, na katerih je svoje sete ‘odigral’ pred velikimi imeni svetovne elektronske scene Jorisom Voornom, Klingandeom, Plastick Funkom, Paolom Barbatom, Don Diablom, Sigalom in drugimi. Po šestih letih miksanja se je podal tudi v producentske vode in pod okriljem italijanske založbe Lapsus Music izdal svoj prvenec ‘Wiggity Wack’. Leto 2019 je bilo zanj izredno uspešno, sodelovanji z založbama Shanghaied in Nervous Records pa mu obetata prepoznavnost v svetovnem merilu.

V petek, 27. marca ob 20. uri se priklopi na našo Facebook stran in z utrinki domačega žura sodeluj v nagradni igri. Med vsemi, ki boste video objavili na svojem družbenem omrežju in ga opremili s ključnikom #žuramdoma, bomo izbrali najboljšega, ki bo prejel vstopnico za enega izmed Kurzschluss dogodkov v zimski sezoni.

Več o Ianu Soundu:

Aktualne uspešnice:
Inside (2020)
You know me (2020)
Everybody (2020)
Fake Records (2020)

Ian Sound na spletu:
WWW: http://iansound.eu/
FB: https://www.facebook.com/iansoundofficial
IG: https://www.instagram.com/ian.sound/
SC: https://soundcloud.com/ian-sound
YT: https://www.youtube.com/c/IanSound

STAROSTNE OMEJITVE NI!
PartiZadnja sprememba: 24.3.2020 12:20

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK