K4x4 w/ DJ Pete & Steve Bicknell (Ostgut Ton, 6Dimensions)

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

20. december 2019 ob 23:00

DrogArt informatorji


December na kvadrat ali dva techno očaka za ceno enega. Techno klasicizem iz Berlina in Londona si bo podal roki na velikem flooru v kleti 20. decembra.

Techno geeki otrdijo, ko nanese na tihe legende devetdesetih. Še toliko bolj, če so te legende aktualne in dejavne tudi 20 let kasneje. Substance aka DJ Pete je že od leta 1991 del zaposlenih pri kultni ploščarni Hardwax, čemur je takrat seveda pripadala tudi rezidenca v Tresorju. A to ne neka obična rezidenca, Pete je v Tresorju vrtal skupaj z britanskim industrijskim mogotcem Surgeonom. Za dodaten prestiž poskrbi še produkcija pod imenom Substance, ki velja za nekakšno nasledstvo dub techno botrov Basic Channel. Peter Kuschnereit je na svinčeni serialki Wax Treatment dolga leta gradil tudi mostove med techno rovi in otoškimi basovskimi odvodi, še vedno pa redno deli lekcije tudi v Berghainu.

Dolgo pot je prehodil tudi drugi gost in DJ na velikem flooru. steve bicknell se je med britansko rejvadjo najprej proslavil z dolgoletno serijo dogodkov LOST, a je že v devetdesetih kot producent veljal za sinonim minimalistične finese, podobno kot to danes velja na primer Luke Slater. Prav s slednjim in Functionom je Steve pred leti združil moči v super techno grupi LSD. Sladokuscem pa se še bolj zašibijo kolena, ko nove izdaje najavijo pri Bicknelovi založbi Cosmic ali 6dimensions. Steve ostaja definicija hipnotičnega techno zankanja brez kompromisov in obračanja po vetru.

Na velikem Steve in Pero, na malem pa Tine in Kristjan oziroma domači programski arhitekt Nitz in vedno bolj prodorni Alleged Witches, ki je pravkar izdal plato pri založbi festivala Dimensions.

Main:
Substance aka DJ Pete (Ostgut Ton, Chain Reaction)
steve bicknelll (6dimensions, Ostgut Ton)

Small:
Christian Kroupa / Alleged Witches (Greyhound Days)
Nitz (Synaptic Crew)

VJ: 5237

- - - - - - - - - -
KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE:
Predprodaja : 10€
Na dan dogodka : 12€ < 24.00 < 15€

INFO: info@klub-k4.si
GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 18.12.2019 13:55

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK