Technoise volume 3 - ANGEL ANX -

Livada, Bevče pri Velenju, Slovenija

24. maj 2019 ob 22:00


Technoise – new story of electronic music events
Powered by FullSuSS events

V novi zgodbi elektronskih zabav za vas pripravljamo nov koncept, novo energijo, še več zabave, predvsem pa veliko tech groovy bitov!

Za tretji žur predstavljamo pionirja Slovenske elektronike! Avtorja veliko dobrih hitov, ter dj-a katerega set vas bo vedno razplesal do konca! Dame in gospodje ANGEL ANX!!!

Lineup:

 ANGEL ANX
Didžej in producent, ki je več kot obetavno prodrl na svetovni glasbeni trg, velja poleg Umeka in Kanzyanija za enega največjih izvoznih glasbenih artiklov, saj predstavlja svoj talent za gramofoni po svetu in deli oder z imeni kot so Solomun, Groove Armada, Fatboy Slim, Eric Prydz, Locodice, Chris Liebing, Joris Voorn, Pan-Pot, Pete Tong, Axwell… Povabilo, ki ga je prejel s strani BBC radia 1, kjer so predstavili njegov glasbeni profil mix, je le še ena izmed mnogih potrditev, da Angel Anx ustvarja glasbo za tiste, ki so željni kvalitetnih klubskih ritmov. Za seboj ima zavidljivo število referenčnih uspešnic, ki so se znašli na svetovno priznanih kompilacijah kot so PURE PACHA, MINISTRY OF SOUND, AMNESIA IBIZA, SPACE IBIZA. Poseben poudarek je tudi na uvrstitvi videa z njegovim singlom “Blow” na 3. mesto Dance Floor Chart MTV-ja. O Angel Anxu bi zagotovo lahko še veliko napisali, saj se reference v svetovnem merilu vrstijo ena za drugo, prav tako pa sta Roger Sanchez in Hot Since 82 njegove zadnje izdaje poimenovala kot "killer dancefloor, techy & jacking" in jih lahko slišimo na dogodkih kot so Ultra Miami, Tomorrowland, Elrow, Sensation White, Global Gathering, Ushuaia Ibiza...

Links:
https://www.angelanx.com
https://www.facebook.com/angelanx
https://soundcloud.com/angel-anx
https://www.instagram.com/angelanxdj
https://twitter.com/Angel_Anx
https://www.youtube.com/user/AngelAnxOfficial
http://www.residentadvisor.net/dj/angelanx
https://www.beatport.com/artist/angel-anx/24239


 TICKO
Ustanovitelj FuLLsuSS dogodkov, Velenjčan ki kot DJ deluje od leta 2006, dolgoletni del ekipe Overload, ki je po odhodu iz ekipe, nastopil na svoji solo poti, tokrat bolj v produkciji luči. V zadnjem letu se lahko pohvali z kar nekaj izdajami pri založbah kot so: Agile, Bosom, Ride music, Klaphouse rec...

Links:
FB: https://www.facebook.com/tickodj/
SC: https://soundcloud.com/ticko/

 WOLKE

Links:
FB: https://www.facebook.com/wolkedj/
SC: https://soundcloud.com/wolke_damjan_oblak

___________________________________________________

Cilj in vizija projekta je predvsem supportanje lokalnih djev, supportanje dobre plesne glasbe, priložnost mladim da se dokažejo in pokažejo, zato smo pripravljeni prisluhniti vašim mixom ter vas povabiti na žur!
Svoj promo mix pošlji na technoise.party@gmail.com

vstopnina: 5 €
Prepovedan vnos pijače!


Vreme Bevče pri Velenju
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 23.5.2019 10:25

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK