Confessions C.L. BDAY BASH

Carnium Cafe Lounge & Night Club Kranj, Kranj, Slovenija

29. marec 2019 ob 22:00


REFLEXIBLE predstavlja CONFESSIONS
Carnium Cafe Lounge & Night Club Kranj
CHULLIANO LEXIAS BDAY BASH

Serija dogodkov CONFESSIONS spet trese membrane zvočnikov v Carniumu. Nova elektronska poslastica in glasbene izpovedi jezdecev za mešalnimi mizami.

# VSTOPNINE NI! # FREE ENTRY #

DJ’s line up:

♫► CHULLIANO LEXIAS
www.soundcloud.com/chulliano-lexias
Chulliano Lexias
www.mixcloud.com/chullianolexias

♫► IVAN PRACCA a.k.a. MINIVAN
www.mixcloud.com/minivanmusic
Minivan

♫► RAND SAEGO
www.mixcloud.com/randsaego
Rand Saego

♫► WOOKIE WOO
www.soundcloud.com/wookiewoodj
Wookie Woo
www.mixcloud.com/wookiewoo

♫► VANDERURH
www.soundcloud.com/phatend
Phat End
www.mixcloud.com/phatend

❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖

VSTOP

je prost a lokacija ima omejene kapacitete in svojo prednostno "vstopnico" si lahko brezplačno priskrbiš s klikom zgoraj v zavihku "TICKETS" ali pa na https://found.ee/5um7


PRESS & INFO

info@reflexible.si
prijave, rezervacije, vse informacije, akreditacije in ostalo


❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖
❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖

Čustvena elektronika izražena na svojevrsten in individualen način, ki je prepogosto oviran. Kdo so akterji, kdo so jezdeci nočnih elektronskih ritmov? Kdo jim narekuje tempo? V tej zgodbi samoizpovedi glasbenih čustev, grehov in navdihov se tega ne gremo. Kakršnakoli podobnost v imenu ni zgolj naključje, kajti vsak začetek gibanja je imel svoj začetek, vsaka institucija ima svoje protokole. Oder je spovednica, mešalna miza je knjiga stare in nove zaveze in akter na odru je pridigar komur s plesom zaupajte svoje počutje, svoje občutke. Vrnil vam bo z mislijo skozi zvok, ki prihaja skozi sistem ozvočenja pred vami. Načrtovan nabor nastopajočih, ki skozi večer prepletajo zgodbo svoje volje. Predstaviti svoje navdihe. Predstaviti smernice ter trende, glasbeno izobraziti sledilce. Širšo publiko približati elektroniki in elektroniko predstaviti širši publiki. Zadolžitev slehernega obiskovalca že ob vhodu ne nalaga neprijetnih verzov. Naloga s katero je sleherni obiskovalec zadolžen ob vhodu naj bo “Spoznavaj, kar ti serviramo. Zaupaj nam pri izboru. Začuti nepoznano. Danes novo je jutri že staro”.

Poleg kvalitetno preživetega časa v noči ter prijetnega druženja ob zabave in sprostitve željni družbi je princip zabav CONFESSIONS izpoved svojega pogleda in glasbeno izražanje artista v elektronskem in nikakor mainstream jeziku.

CONFESSIONS dogodek ne dopušča manevrskega prostora za mainstream in komercijalne smernice ki jih narekujejo tisti, ki strmijo k monopolu. tu se izražamo z namenom da sceni pomagamo povrniti ugled.


Vreme Kranj
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 29.3.2019 12:00

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK