Lab Doctors & Virgin Helena

KluBar, Kranj, Slovenija

14. december 2018 ob 21:00


Kvalitetno decembersko elektronsko druženje oziroma:
OLDIES GOLDIES VINYL EDITION!

Da bo december še bol vesel, sta se doktorja odločila pripraviti ekskluzivno edicijo z legendarno djko iz hrvaške, ki sicer ni več aktivna ampak bo z veseljem prišla na oldies goldies intervencijo. Mnogi se VIRGIN HELENE spomnijo iz legendarnih klubov kot so:
Ambasada Gavioli (Slo), Flex (A), M47 (HU), Flokati (D), Rachdingue (E), La sala del cel (E), Raum (E), Stone (Moskow,RUS), Red (Monterrey,MEX), Sullivan Room (NY), Tresor (D), Sensor (CH) ... in festivalov:
Life Ball (A), Jazz Festival Wiesen (A), Love Parade (A,D), Design of Love (Slo), Mayday (H), Hradhouse (CZ), Street Parade (CH), Electronic Festival (Cd del Carmen, Mex), Space Night (Slo), Solar (IT), Fame(A), Hands UP(A), Hypnotic (A)...

Pri omenjenem glasbenem posegu bodo ponovno asistirale Lab Nurses, hostese v opravah medicinskih sester, ki bodo s posebnimi napitki skrbele, da se boste v ambulanti počutili zelo sproščeno.

Vašo psihofizično pripravljenost bodo preverili glasbeni specializanti, kasneje pa se bodo pridružili še specialisti, in sicer:
- glasbeni duet, ki sliši na ime LAB DOCTORS (DJ DEVIOUS in MIKEL WONIC),
- in ekskluzivna gostja za težje primere *VIRGIN HELENA*

• LAB Doctors (Proper Musique, Beatfreak Limited, MuthaFunkerZ Records, Judas Rec. LesAmor Records) TECH HOUSE oldies goldies Proper Musique, Beatfreak Limited, MuthaFunkerZ Records, Judas Rec. LesAmor Records...

GOST:
•VIRGIN HELENA Hrvaška
TECHNO oldies goldies
https://www.facebook.com/VirginHelenaDJ/

//////////////////////////////////////////////////////////////////

Lab Doktorja sta DJ duo, ki ga sestavljata DJ DEVIOUS in MIKEL WONIC. Pohvalita se lahko z bogatimi izkušnjami, saj prvi nastopa že 17, drugi pa že skoraj 20 let. Od decembra 2016 sodelujeta v okviru projekta THE MUSIC LAB, ki redno gosti zanimive glasbene umetnike tako z domačih, kot tudi s tujih tal. Poleg glasbenega laboratorija svojo ordinacijo redno postavljata tudi v vsem poznani ljubljanski Cvetličarni, kjer sta del zasedbe dogodkov Warehouse, underground clubbing.

Pri glasbenih posegih jim bodo asistirale Lab Nurses, hostese v opravah medicinskih sester, ki bodo skrbele, da se boste v ambulanti počutili kot doma in da vas ne bo pestila prehuda žeja.

Če se v našo secialistično glasbeno ambulanto naročite med prvimi, bo cena earlybird pregleda samo 4€, v petek na dan dogodka pa bo nočni pregled po 24. uri malo dražji, 6€.

//////////////////////////////////////////////////////////////////

Vstopnina:
4 eur..... predprodaja/presale
6 eur..... na dan dogodka po 23. uri / on the day of event
18+

Kranjskim pacientom in pacientkam toplo priporočata potrjene izkaznice in spoštovanje dogovorjenega termina! Ne zamujajte!

Ne trkaj, vstopi! ;)


Vreme Kranj
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 10.12.2018 16:28

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK