K4x4 w/ Helena Hauff

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

30. oktober 2018 ob 23:00

DrogArt informatorji


Iz hamburškega pristanišča bomo konec oktobra v ljubljansko podzemlje pretihotapili eno najboj čislanih in brezkompromisnih DJ pošiljk svetovnega klubovja. V sklopu dogodkov v čast tridesetki na Kersnikovo prihaja Helena Hauff!

Nemška selektorka se je dvignila iz nemškega podtalja odkar jo je v njeni domači luknji Golden Pudel slišal Actress. Slednjemu se je punk križanje cvrčečega acida, čvrstega electra in koračniškega EBM-a tako dopadlo, da jo je povabil vrteti na splavitev svoje plate in ji odprl producentsko pot na svoji matici Werk Discs. Danes, ko Helena bomba Boiler Roome, Dekmantel in druge festivale, se prepogosto pozabi, da še vedno ne odstopa od surovega zvoka in s trdo eklektično roko briše meje med arhivom Bunkerja in raznolikimi svežimi izdajami. Pri tem ne zveni nostalgično ampak udarniško, zato mimogrede pobere še nagrado za Essentail Mix leta na BBC-ju (2017).

Ko ne uničuje povprečnih DJ setov po umazanih kleteh in razvpitih festivalih, Helena ustvarja minimalističen electro, wave in alter techno. V K4 prihaja na valu drugega dolgometražca Qualm, ki ga je izdala za britansko velikanko Ninja Tune, še naprej pa raziskuje meje med hrupom in trdo nogo na svoji primerno naslovljeni založbi Return to Disorder. Od nje lahko pričakujemo enako divji in nepredvidljiv set, kot bi ga servirala v kultnem Pudlu.

- - - - -

Arena:
HELENA HAUFF (Return to Disorder / Ninja Tune)
SCHRAUFF
NULLA

Bar:
DIPSAS (Just Us)
KOSTA (Phi )
LEVANAEL (Sezam)

- - - - -

KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE:
TBA

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com


Vreme Ljubljana
PartiZadnja sprememba: 22.10.2018 14:57

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK