SOLVD Opening w/ Alex.Do (Dystopian, Innervisions)

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

28. september 2018 ob 23:00


V jesensko sezono klubskega premetavanja vstopamo z enim izmed mlajših iz pisane techno družine Dystopian, ki se glasbeno podpisuje z imenom Alex.Do.

Alex.Do se je rodil prav ob padcu Berlinskega zidu, ki metaforično simbolizira združevanje dveh sil, ki sta močno prisotni na njegovi artistični poti. Na eni strani introvertirana, temačna in hitrejša techno stran, na drugi pa energično melodična, na trenutke leteča, dub in house glasba iz prav vseh obdobij. Te dve strani skupaj tvorita njegovo glasbeno osebnost, ki pušča prav poseben pečat na plesiščih celega sveta.

Čeprav so zgornje besede skupaj preložene iz njegove biografije, lahko rečemo, da ob zadnjih izkušnjah držijo kot pribite. Z izdajami se je že podpisal pod založbe kot so Innervisions, Life and Death, Plangent, Fuse Music in seveda Dystopian, tuje mu pa ni niti delo na filmskem soundtracku filma Symphony of Now.

Pot mu bo do sredine noči na velikem plesišču in bolj na trdo polagal Evident, za kontrastni učinek pa bo barsko plesišče že od začetka prežeto z house mešanicami izpod prstev Alex Ranerra, Mornika in Trulsona.

Arena:
Alex.Do
Evident

Bar:

Alex Ranerro
Mornik b2b Trulson

VJ: 5237
- - - - -

KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE:

8€ < 24.00h < 10€

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com


Vreme Ljubljana
PartiZadnja sprememba: 7.9.2018 12:21

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK