DRILL official AFTER PARTY

Tivoli, Portorož, Slovenija

26. maj 2018 ob 23:00

DrogArt informatorji


Sobota 26.MAJ 2018, Tivoli Club predstavlja uradni after party projekta "Ribolov z dinamitom”, izolskega raperja Drilla. Gre za njegov četrti solo album, ki izide na isti dan pod založbo Wudisban Records. Na afterju bodo same bengerje poleg Drilla odrepali tudi gosti iz albuma ter special guests, ki jih razkrijemo v prihodnjih dneh.
Za rap/trap žurko do jutranjih ur bo poskrbel ljubljanski DJ dvojec YOUNG SANCI (Guapo Gang), ter zagrebški DJ skupine Tram 11, DJ NOKI NOLE.

Vstopnina: 5€, z vstopnico uradnega predstavitvenega koncerta, je vstop na after party brezplačen.

21:00 - 00:00 - Izola (Arrigoni) Open air / karte na vseh Eventimovih prodajnih mestih ter na dan dogodka.
https://www.facebook.com/events/391427368000923/

23:00 - 05:00 - Portorož (Tivoli club) Official After Party + Open mic + DJ Sets + Special Guests + Hostesses + Welcome drink

O njem nekaj informacij:
Drill nekaterim znan tudi kot Bolani Doktor je izolski MC, producent in tekstopisec, ki sam sebe definira z besedo “Storyteller”. Andrej Bučar, rojen leta 1991 v Kopru, je svojo glasbeno pot začel leta 2001 v duetu R.I.C. (Rest in chaos) s takratnim MC-jem in producentom Dpek-om. Leta 2003 sta posnela prvi demo album z naslovom “Loud Silence”, ki je na nek način postavil temelje za njegove nadaljne projekte. Leta 2006 se je formiral prvi obalni rap “crew” po imenu INV Ekipa (Ima nas više), katerega člana sta bila tudi Drill in Dpek, ki sta leto kasneje pod okriljem NNS-a sodelovala na rap kompilaciji Hiphop Val (2007). Leta 2008 je izšel njun prvi uradni abum R.I.C. – Masaker (2008). Leto za tem sta sodelovala z Gramatikom in skupino Manchildz na komadu “Tukaj sem” ki je bil posnet za Kompilacijo Obala 2. Leta 2010 je izdal prvi solo album z imenom Vokalni dirigent na katerem je instrumentale prispeval Gramatik(Lowtemp), za preostale pa sta poskrbela Dpek in Drill. Dve leti kasneje je v sodelovanju z mariborskim MC-jem Emkej-em, posnel komad “Višta”, ter istega leta podpisal za založbo Wudisban Records, katere ustanovitelj je prej omenjeni Marko Kocjan “Emkej”. Marca 2013 je luč ugledal njegov drugi solo album z naslovom Nuklearna zima, ki po mnenju mnogih velja za novodobni “klasik” slovenskega repa. Album je na uradni strani Balkan Hip Hop radia, osvojil naziv album leta na področju držav bivše Jugoslavije. Istega leta je izšel še album “Liquid smoke”(2013), na kateremu sta moči združila z MC-jem iz Bernardina, Ivanom Katićem “Burke” Leta 2015 pa je dodobra prepihal sceno z albumom “Tramontana besed”, ki ga je predstavil z istoimenskim singlom ter “Delavsko klaso”. Letos maja pa bo luč ugledal njegov četrti solo projekt z naslovom “Ribolov z dinamitom”.


Vreme Portorož
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 25.5.2018 10:05

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK