Warrior Charge | Dub Factory

Koncertna dvorana Rog, Ljubljana, Slovenija

15. december 2017 ob 23:00


Po enem letu počitka bomo 15. decembra spet malo pretresli Rog in pomasirali bobniče ter notranje organe s pomočjo Warrior Charge Soundsystema in prijateljev za mešalko.


Herbal Queen
Herbal Queen prihaja iz Novega Sada s svojo selekcijo roots in digitalnih dub komadov, preverjenih po večih dub festivalih in sound sistemih v naši okolici. Njen izbor je poznan po globokih basih prepletajočih se z vokali narodov vsega sveta.

The W!ld Citizen
Ljubitelj težkih bass linij različnih ritmov in aktivni član večih projektov za promocijo bass glasbe in sound system kulture, pride po svoji besedah v Dub Factory pripeljat nove plate na sprehod. Pričakujemo široko selekcijo najnovejših izdanj iz sveta dub glasbe, ki bodo kvalitetno ogrela naše bobniče in notranje organe.

Warrior Charge
Stari festivalski mački iz Udin, ki ste jih imeli priložnost poslušati na večini, če ne kar vseh reggae in dub festivalih v bližnji in daljni okolici, ter po mnogih partijih v mestih po vseh sosednjih državah, po nekem čudnem spletu okoliščin še nikoli niso nastopali v Ljubljani. Sodeč po izkušnjah z dosedanjih nastopov se napoveduje dolga noč močnih vibracij z revolucionarnimi sporočili, ki nas bodo tresle krepko v jutro.

Vstopnina: 5€


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 27.11.2017 10:47

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK