HALLOWEEN: DJT BACK IN TIME + SASHA LOPEZ

Cvetličarna, Ljubljana, Slovenija

30. oktober 2017 ob 23:00


DEAN ON THE MIKE vs. DR. SILVANO DJ (prvič po 10 letih)

SASHA LOPEZ ft. ALE BLACK v živo

 

Poslastica za ljubitelje plesnih ritmov, ki ste in še prisegate na ekipo Dee Jay Time in Radio Salomon. Skupaj bo nastopil ikonični dvojec, ki je ustvarjal nepozabne Power Mixe, v 90. in 00. letih kraljeval v klubih Titanic, DC3 Dakota, Eldorado in Lipa, s prijatelji pa vsak božič napolnil veliko dvorano Tivoli. Dr. Silvano DJ je že dolgo nazaj mikseto prepustil bratu dvojčku Sylvainu, a enkrat na leto, za noč čarovnic, še vedno obriše prah s starih plošč. Na povabilo potovalne agencije Collegium Mondial Travel pa bo za letošnji Halloween sploh prvič v tem desetletju spet nastopil skupaj z dolgoletnim soborcem in prvim glasom slovenskih diskotek, Deanom On The Mikom.

 

Ker pa ni izvenserijski DJT žur težko zamisliti brez specialnih gostov, bosta v Cvetko priletela še Sasha Lopez, in njegova muza Ale Black, ki tudi slovenska plesišča redno razgibavata v zadnjem desetletju. Spomnite se samo hitov All My People (otvoritvena pesem karnevala v Riu 2012), Weekend, Beautiful Life, Everybody Feel Alright in Vida Linda, omeniti pa velja tudi, da je video za hit Perfect Day nastal na naši obali.

 

Sasha Lopez - All My People

https://www.youtube.com/watch?v=6CG9l5B13hs

 

Sasha Lopez – Weekend

https://www.youtube.com/watch?v=v_PfiS91Hk4

 

Sasha Lopez – Perfect Day

https://www.youtube.com/watch?v=8nnyiMIodQM

 

Dee Jay Time Power Mix by Dr. Silvano DJ (1995)

https://www.youtube.com/watch?v=3BZBsyiRR0s

 

http://www.eventim.si/si/vstopnice/back-in-time-halloween-2017-ljubljana-cvetlicarna-989495/performance.htmlVreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 25.9.2017 12:04

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK