MIKE VALE al night

Cvetličarna, Ljubljana, Slovenija

22. september 2017 ob 22:00

DrogArt informatorji


Collegium Clubbing predstavlja: Mike Vale, ki je že nekaj časa eno bolj prepoznavnih imen v elektronskem glasbenem svetu ter vodilno ime regionalne house scene, prihaja v največji klub v Ljubljani. S svojo profesionalnostjo, ljubeznijo do dela in ogromno skladbami na vrhovih glasbenih lestvic pooseblja vse, kar je danes sinonim za uspešnega DJ-ja velikega kova.

Preden odrine v ZDA, bo novo zgodbo tokrat 22. septembra spisal v ljubljanski Cvetličarni, ravno teden dni pred izdajo svoje nove umetnine “Do It Well”, ki jo je ustvaril z Grammyjevim nagrejencem Rogerjem Sanchezom in svetovno priznano pevko Kelli Leigh. Izjemen odziv na prihajajočo skladbo je že pred časom potrdila smetana svetovne house scene, vi pa jo lahko premierno slišite ravno v Cvetličarni 22. septembra, kjer bo Mike s svojim 7 urnim setom poskrbel, da te noči vsekakor ne boste pozabili.

Pripravite se ne selekcijo vrhunskega house in si ne delajte preveč napornih planov za naslednji dan;) Mike Vale ALL NIGHT LONG (Toolroom, Stealth, Glasgow Underground, Incorrect, Armada).


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 20.9.2017 14:54

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK