Migetalnica Speciale

Šmocl, Laško, Slovenija

13. julij 2017 ob 18:00


Milenko Vujasin: Čarovnik trših ritmov elektrosnke plesne glasbe, ki se v zadnjem času večinoma predstavlja z odličnim tehnom, kot tudi odlično lastno produkcijo, saj smo bili pred kratkim priča kako sta njegova komada v sodelovanju z Stanny Abramom, žela pohvale in odlična mesta na elektronskih glasbenih lestvicah.
https://www.mixcloud.com/milenko-vujasin/milenkovujasinliveelectronicbonfire2017/

Matic Svet: Na migetalnicah poznan v duetu Critical, na tokratni ediciji pa se vam bo predstavil s poletnim tech house-om, ki vam bo še dodal k poletni vročici. 
https://soundcloud.com/drogartmusic/lim-nylon-critical-only-good-vibes

Lim Nylon: je DJ, ki ga spremljate že od samega začetka ideje migetalnic innjihovih izvajanj. Presenečenje ne bo, da vam bo vrtel čisti tehno.

Blu3: Še eno izmed velikih imen, ki se vam bo predstavilo z odlično thnažo, kot vedno do sedaj, kaj češ lepšega kod, da se vam bodo cel večer predstavljala samo lepa imena. 

Sedaj pa novosti, ki vam bodo narekovale večerno migetalkanje:

TrippleA: Malo manj trši ritmi bodo skrbeli za odličn štart večera z tropical deep house-om, ki bo udarec za udarcom nakazoval, da ta event ni kot v šoli, saj opravičilo ni dovoljeno.
https://soundcloud.com/aljaz-seljak/weekly-dose-of-house-028

Majkl M: Ponos Mariborske underground glasbene scene, v Laško tokrat ne prihaja z Hard Techno ritmi, ampak temnejšim technom, ki bo baje udarjal v hitrejšem tempu.


Vreme Laško
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 3.7.2017 15:19

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK