Ritem mladosti 2016

Arena Stožice, Ljubljana, Slovenija

9. december 2016 ob 21:00


10. RITEM MLADOSTI
PETEK, 9. DECEMBER @ DVORANA STOŽICE

Radio Antena + Collegium Mondial Travel

SIDDHARTA x BIG FOOT MAMA: 2 BENDA, 2 ODRA, ISTOČASNI NASTOP

UMEK - 1. V STOŽICAH, EDINI NASTOP V SLOVENIJI LETOS

Ritem mladosti, kreativno-zabavni dogodek za mlade, ki ga že desetletje organizirata potovalna agencija Collegium Mondial Travel ter Radio Antena, se ob jubilejni izdaji seli na udarni decembrski termin ter na najbolj atraktivno koncertno lokacijo: 10. RITEM MLADOSTI bo 9. decembra gostila Arena Stožice v Ljubljani.

Dogodek ob 20-letnici agencije Collegium Mondial Travel bo glasbena poslastica: prvič bosta na unikatnem dvojnem odru hkrati koncertirala dva največja domača benda, ki sta polnila Stožice. SIDDHARTA X BIG FOOT MAMA bo koncert v slogu velikih svetovnoh rock spektaklov, kakršnega pri nas še nismo doživeli. Dve urni program največjih hitov bosta skupini obogatili z izmeničnim izvajanjem svojih hitov na impozantnem dvojnem odru, vse skupaj pa bosta zabelili še s fialnim cross-over medleyem naštudiranim le za ta koncert…

Tomi Meglič, Siddharta: »To bo rockovski vrhunec leta. V čast nam je ustvarjati z Big Foot Mamo, do katerih že več kot 20 let gojimo veliko spoštovanje. Oni so pred nami orali ledino, zdaj bomo končno orali in žgali skupaj - na istem odru in na prav poseben način. Združili bomo energijo in postregli z nepozabnim koncertom.« Big Foot Mama dodaja: »Tudi za nas bo to prav poseben dogodek. Ne le, ker se bomo po enem letu vrnili v Stožice, ampak predvsem, ker bomo tokrat na odru skupaj z našim glasbenimi kolegi. Večkrat smo že nastopali na istih prizoriščih, a še nikoli skupaj. To bo enkratno doživetje."

10. Ritem mladosti bo šel v anale tudi dogodek, na katerem bo v Stožicah prvič nastopil didžej UMEK. To bo njegov prvi domači nastop po razprodani 20-letnici Ambasade Gavioli in največji dvoranski špil v Sloveniji v njegovi karieri. Ob takem programu najbrž nihče ne pogreša zvezdniškega gosta iz tujine - a, pozor, tudi brez tega ne bo šlo. Podrobnosti seveda izveste pravočasno ...

Vstopnice so na voljo na vseh prodajnih mestih EVENTIM ter na agenciji COLLEGIUM (Šmartinska 152, hala 2 - za Petrolom - v Ljubljani).

Informacije o ceni vstopnic so dostopne na: http://ritemmladosti.si/

Informacije za VIP vstopnice in rezervacijo lož, dobite na info@collegium.si

STAROSTNA OMEJITEV: 16+


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 29.11.2016 16:05

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK