K4 pres. Christian Hornbostel & Paolo Barbato

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

3. december 2016 ob 23:00


Za brezskrben uvod v pregovorno najbolj hektični mesec smo za vaše varno pribežališče ponovno poskrbeli v tradicionalno najbolj podzemni kleti, kar jo prestolnica premore.

Tako vam prvo decembrsko soboto ponujamo zvrhano bero pionirjev regionalne elektronike, na beate katerih ste plesali še pred dobro dekado ali dvema, ki pa, vsaj kar se glasbene plati tiče, ne bodo tokrat nič kaj starodobno obarvani.

Izbran nabor vsebinsko bogatih in žanrsko skladnih, pa vseeno zanimivo unikatnih elektronsko-glasbenih borcev z dolgoletnim stažem, bo nekoliko začinilo zgodnje-decembrsko vzdušje in morda pričaralo nekaj dodatnega občutka nostalgije, da se bomo na plesišču znašli vsi tisti, ki smo se pred leti tam srečevali tedensko. A to niti ni bistveno. Bistvenega pomena je vsebina in glasbene vsebine bo tu na pretek.

Glavni akterji današnjo ponudbo podtalne elektronike dodobra zalagajo z lastno produkcijo, katera nemalokrat poseže po samem vrhu posamezne lestvice. Če vam etikete, kot so Kling Klong, Trapez, Great Stuff in Toolroom niso tuje, potem veste, kje je vaše mesto.

Veliki:
Christian Hornbostel / Kling Klong Records, Nem
Stanny Abram / Toolroom, Slo
Urban Jeram / REMM, Slo

Mali:
Paolo Barbato/ Stereophonic, It
Alex Long / Trapez Recordings, Slo
BUCHAN / WTMH, Slo
- - - - -
KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klubk4.org // www.facebook.com/klubk4

VSTOPNINA/ ENTRANCE FEE
5€ < 00h > 7€

INFO: info@klubk4.org
GARDEROBA / LOST & FOUND:
K4garderoba@gmail.com


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 29.11.2016 9:18

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK