Overload Label Launch Party

Cele klub, Celje, Slovenija

22. oktober 2016 ob 22:00


(!) Nova založba in otvoritev klubske sezone Overload - Label Launch Party (!)

V soboto, 22. oktobra 2016, se bo zgodila uvertura v novo klubsko sezono 2016/17 in predstavitev čisto sveže glasbene založbe Overload. Vabljeni na Label Launch Party, v Cele club, ki se nahaja v Celju.

Po petnajstih (15.) letih delovanja glavnega akterja in pobudnika glasbenega društva, združenja ter medija Overload - BRLEE-ja – je napočil čas za korak naprej. Založba bo prispevala tako k prepoznavnosti blagovne znamke Overload kot tudi za vključevanje talentiranih posameznikov in skupin. BRLEE, Cajhen in Marc Grabber bodo prispevali glasbene vsebine za prve tri izdaje založbe.

Label Launch Party bo neponovljiv oktobrski dogodek, obarvan s prepoznavno, a vendar edinstveno house in deep-house elektronsko glasbo izbranih artistov. Za mešalno mizo se bodo zvrstili:

Brlee

Cajhen

+ Marc Grabber

warm up by: MaHa

Poleg omenjenega, so se organizatorji potrudili, da bo prizorišče zabave prijetno okrašeno ter opremljeno s prostorom za dobrodošlico in fotografiranje z artisti. Kot vedno, bo organiziran tudi uradni After Party, na edinstveni, a za enkrat še neznani lokaciji. Tudi tam bodo nastopili predstavniki skupine Overload ter drugi še skrivnostni izvajalci!


Obujte čim bolj udobno obutev ter preplešite dogodek z nami, na naši prvi (1.) letošnji klubski zabavi. Le-ta je le uvod v vrsto dogodkov z domačimi in tujimi izvajalci, ki se bodo zvrstili do novega leta.

​ Se vidimo.

www.overload.si
******************
Vstopnina: 6€
Rezervacije: info@overload.si


Vreme Celje
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 17.10.2016 16:32

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK