Izvir ~ Formaviva

V naravi, Koroška, Slovenija

30. julij 2016 ob 14:00


Bolj ko življenje mineva, se ga dotika, mu nastavlja ovire in prepreke, bolj je hudourniški tok iz koroškega samorastniškega izvira Kundi neustavljiv in neusahljiv. Vsakič, ko nanj pade novo drevo, se ob njegovi strugi postavlja kamenje, prod in skale, četudi se trudijo zajeziti njegovo pot, da ob neurju ne bi spodnesla staro cesto v domačo vas, si hudournik vztrajno in pogumno utrjuje svojo strugo naprej.

In četudi samorastniški hudournik v času poletnega mirovanja skorajda ugasne, se ob hudi uri izkaže, da ga je navidezno obdobje izsuševanja naredilo še močnejšega, manj vezanega na površinske struge, in skritega pod površjem ob podtalnih vodah. Tam, kjer tok za sabo lahko pušča ne le naplavine, temveč preoblikovanje temeljev gora, iz katerih izvira.

V soboto, 30. julija, se bomo iz Vesolja po ponovni prizemljitvi s Kundijevim plemenom vrnili na rodno grudo k izviru koroškega hudournika. Z indijanskim plesom in pipo miru bomo izvedli osvoboditev duše in žrtvovanje osebnega duha, ki zatira polet v nebo.

Dva dni bomo rajali na robu gozda pod goro in proslavljali pomen obstoja. Ob plemenskem ognju bomo z izvirsko izbiro glasbe in plesom utrdili strugo toku plemenske energije in duši utrli svobodno pot v nove dimenzije.

Pleme Kundi

Lineup:
TBA

Lokacija:
TBA

 

SPremljaj dogodek na njihovi FB strani.


Vreme Koroška
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 22.7.2016 16:44

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK