JAMirkoSessions :: Bassic

Čolnarna Park Tivoli, Ljubljana, Slovenija

17. junij 2016 ob 19:00


Čoln(arna) pluje dalje: JAMirkoSESSIONS bo tokrat BASSIC – hip hop, drum’n’bass in jazz kombinacija.

Petek, 17. 6. 2016, 19:00 – 04:00

LINE – UP:

19:00–22:00
SUN SET // LOUNGE DJ
JAMirko, daMARIS

22:00–24:00
DECKS BAND // BAND OVER DJ
Jani Moder (kitara)
Žiga Šercer (tolkala, bobni)
Vanja Dizdarević (bas)
Tomaž Gajšt (klaviature, trobenta)
Matej Kožel (saksofon)
daMARiS (vokal)
JAMirko (gramofoni, električni bobni)

Za projekcije na naravne podlage bo skrbel VJ Rasta.

0:00–4:00
CABIN CREW // CABIN PARTY
Za Soulfull in funky drum’n’bass selekcijo do jutranjih ur bosta za gramofoni poskrbela že dobro ogreta JAMirko in daMARIS.

--------------------------------
--------------------------------

Ta petek se nam bo kot posebni gost v sklopu »Decks Band« pridružil vrhunski in mednarodno priznan kitarist Jani Moder, ki že vrsto let sodi med najvidnejše slovenske glasbene ustvarjalce. Z igranjem klasične kitare je začel pri osmih letih, kasneje pa z odliko diplomiral na prestižnem Berklee College of Music v Bostonu, kjer je prejel številne nagrade. Koncertiral in snemal je s številnimi tujimi in domačimi vrhunskimi glasbeniki ter orkestri. Posnel je 3 avtorske zgoščenke (Momentum, Sky High Low Down, Abacus), ki so bile odlično sprejete tako pri poslušalcih kot pri glasbenih kritikih. Kot gost je sodeloval na več kot 40-ih izdanih zgoščenkah. Jazz kitaro poučuje na Konservatoriju za glasbo in balet v Ljubljani in na Akademiji za glasbo v Ljubljani. Jani Moder pri svojem igranju združuje čustvenost, inteligenco ter glasbena presenečenja.

--------------------------------
--------------------------------

Ker spoštujemo naravo, veverice, pitno vodo, zelenje parka in zrak, ki ga dihamo, bomo po polnoči zbirali prispevek za vzdrževanje visoke ekološke zavesti v obliki vstopnine v višini
5 €. Obiskovalci bodo s prispevkom poleg veveric seveda podprli tudi glasbenike, ki bodo poskrbeli za dobre petkove vibracije.

Prispevek je neobvezen za obiskovalce, ki bodo svojo ljubezen do narave in dobre muzike izkazali tako, da bodo mize in ležalnike v Čolnarni zasedli že ob sončnem zahodu in med 19:00 in 22:00 pred vhodom v Čolnarnino veliko plesno kabino dvignili zapestnico za prost vstop po polnoči.

Vidmo v petek!


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 27.10.2017 13:02

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK