Zooja's Exclusive - Candyland

GOOD LIFE, Ljubljanski grad, Ljubljana, Slovenija

20. maj 2016 ob 22:00


Zooja Resident Deejay
Sail Nation Resident Deejay
Guest Deejay

Vstopnina: 6€, 8€, 10€

Pusti odgovornosti in težave odraslega življenja pri vhodu in se podaj v mistični svet. Zebrica Zooja, glavna zvezda zabav in ambasadorka edinstvenih žurov, se vedno domisli dogodka, na katerem domišljije in norih fantazij ne manjka. Tokrat te vabi, da se z njo podaš v mistični svet sladkorne pene, mamljive čokolade, pisanih balonov in prepovedanih užitkov, v Candyland.

Zooja te bo 20. maja ob 22. uri pričakala na Ljubljanskem gradu, s kopico DJ-ev, ki te bodo zabavali s kvalitetnimi ritmi vse do sončnega vzhoda.
Stopi iz vsakdanjega življenja v čarobno pokrajino, ki se skriva za grajskimi zidovi in obstaja le za izbrance. Ker je zabava ekskluzivna in samo za povabljene, ti ni potrebno skrbeti, da bi obtičal v slabi družbi.

In brez skrbi, če boš po nori noči slučajno imel slabo vest - spomni se, da je Zooja tudi dobrodelna. Del izkupička vstopnic, bo kot vedno namenila v dobrodelne namene, za končni izlet mladinskega doma Malči Beličeve.
Klikni na Zoojino spletno stran www.zooja.si, se pridruži njenim prijateljem in dovoli zapeljati plesni glasbi, sladkemu ambientu in še slajšim skušnjavam!

Fb dogodek: http://bit.ly/zooja_exclusive


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 24.4.2016 13:17

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK