Hospitality Ljubljana

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

26. februar 2016 ob 23:00

DrogArt informatorji


Končno tudi v Ljubljano prihaja en največjih DNB brandov - Hospitality. Svoje prvenstvo stalno dokazujejo z razprodanimi dogodki na otoku, potrjujejo pa ga z mnogimi nagradami (že četrtič zapored so naprimer zmagali na DNB Arena). Na ljubljanski ediciji bodo založbo zastopali šefe London Elektricity, Reso ter Keeno. Vokalni support MC Fava.

Tony aka LE, ustanovitelj založbe (ki jo je ustanovil pred točno 20 leti), gotovo ne potrebuje preveč ekstenzivnega opus opisa. Izdal je že kakih 10 albumov in ogromno singlov pred kratkim pa so ga intervjuvali celo v težkokategornem rumenkotu The Sun, kar je za prilično ne-mainstream dnb artista cel podvig. Razlog je bil najbrž ’Are we there Yet?’, najnovejši album, ki podobno kot vsi prejšnji, nadaljuje nekakšno power funky liquid zgodbo.

Reso je na drugi strani relativen novinec pri Hospitlu. Svojo prvo pojavljanje je zabeležil na kompilaciji Sick Music 2, vendar se je šele s predlanskim EPjem ’Pulse Code’ malo bolj zavezal založbi, lani pa je izdal še odlični album ’Ricochet’.
Keeno najmlajši od trojice, pa je prišel šele lani. Hitro se je izkazal in na sestrski založbi Med School praktično takoj izdal svoj prvenec ’Life Cycle’, s katerim se je takoj prebil med vidnejše ustvarjalce, saj je bil nominiran za nagrado za najboljši album in najboljšega novega producenta. Tej izdaji je sledil EP ’Preludes’, težko pa že pričakujemo njegov nov izdelek ’Futurist’, ki bo izšel zdaj zdaj.

Na malem floru bomo predstavili Mali zimski dnb Blend. DnB Blend je bil prvi ti. Slovenski all stars event, ki smo ga v DrumWise-u prvič pripravili leta 2002 prav v K4. Namenjen je bil predvsem povezovanju in druženju aktualnih ustvarjalcev, djev in navdušencev na dnb muziko. Tokrat oživitev v nekakšni miniaturni različici z večino aktualnih ekip.

HOSPITALITY FLOOR:
London Elektricity
Reso
Keeno
Trdee in MidAir

Hosted by: MC Fava

MALI ZIMSKI DNB BLEND:
BassFighters
Brejkschnitta
DrumWise
Female’s’creme
Frag::ments
Illegal
Vibe Department
+ drugi

Lokacija:
Klub K4, Ljubljana

Datum:
26.2.2016


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 14.3.2016 10:25

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK