Deconstruct 5 // Underground Techno Event w/ GABEEN

Pekarna - Gustaf, Maribor, Slovenija

23. maj 2015 ob 23:00


Dvorana Gustaf že vznemirjeno pričakuje novo edicijo DECONSTRUCTa, ki bo znova povibriral po njenem stropu, tleh in stenah...

V Slovenijo namreč prvič prihaja eden najmočnejših predstavnikov underground tehna pri naših severovzhodnih sosedih - GABEEN. Njegov nesporni talent je že leta 2010 odkril ata Dave Clarke, ki je Gabeenov komad zasukal v svoji oddaji "White noise". Od takrat je za našega gosta šlo vse samo še navzgor. Njegovi komadi so našli svoje mesto v setih najbolj cenjenih glasbosukov na planetu: poleg Dave Clarka so jih vrteli še Heiko Laux, Lucy, Xhin, Speedy J, Inigo Kennedy, A.Paul, Vegim, Gayle San, Industrialyzer, Gary Beck, Lars Klein, Tommy Four Seven, Submerge itd. Imena, ki potrjujejo njegovo kvaliteto in ga že nekaj časa uvrščajo v sam vrh tehno produkcije. Njegove izdaje (ki jih je v le 6 letih nanizal preko 300), so izšle na založbah, kot so Naked Lunch, Nachtstrom Schallplatten, Ketra in Naughty Pills, če jih naštejemo le nekaj. Vse zgoraj napisano, nam zagotavlja, da bo Gabeen pripravil set trdnih tehnoidnih butalic energičnega ropotanja in odpiljenih zvokov.

Warm up bo pripadel mlademu, perspektivnemu makedonskemu producentu - Bojanu Georgievskemu. Njegov izjemen potencial, ki se kaže tako v produkciji kot tudi v izboru komadov in njihovi prezentaciji, nam dokazuje, da tudi balkan strumno stopa ob boku svetovnih tehno velesil.

Iz Berlina se na mariborska plesišča po dolgem času vrača domačin Mak, ki svojo ljubezen do vinilk kaže z neodstopanjem od uporabe gramofonov in ga žge izključno na ta audiofilski inštrument. Pričakujemo lahko mešanico frišnih Berlinskih streljačin in starejšega klasičnega tehna.

Konec bo znova pripadel mariborskemu glasbosuku, ki strumno stopa po darkersih stranpoteh industrijskih muzičkih ruševin. Dinamične koračnice s temačnimi soundi bodo v jutranjih urah tresle tla trenutno najboljšega placa za tehno v Mariboru.

// GABEEN
Naked Lunch, Nachtstrom Schallplatten / HUNGARY

https://www.facebook.com/gabeenlive?ref=br_tf
https://soundcloud.com/gabeen
https://www.mixcloud.com/GabeeN88/
http://classic.beatport.com/artist/gabeen/98167/

// MARKO LÜK
Deconstruct, Destruktura / SLOVENIA

https://soundcloud.com/marko_luk
https://www.facebook.com/markolukmusic
https://www.mixcloud.com/marko-luk/

// MAK
Zavod Kru / GERMANY

https://soundcloud.com/mak_p
https://www.facebook.com/mak.podlesnik?fref=ts
https://www.mixcloud.com/makp/

// BOJAN GEORGIEVSKI
Deconstruct / MACEDONIA

https://soundcloud.com/bojan-georgievski


Prispevek: 5 EUR
Datum: 23. 5. 2015
Lokacija: Gustaf, Pekarna - Maribor


Vreme Maribor


Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 19.5.2015 16:03

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK