RootsInSession Sound Present: OUTLOOK FESTIVAL PRE PARTY

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

15. maj 2015 ob 23:00


drum’n’bass, jungle, reggae, dub, dubstep, new roots, dancehall, hip hop, grime, & more

Za Gramofoni:
Rahmanee (Bg / Serbia)
DubDiggerz (Lj / Slo)
Sheco (Pu / Cro)
Roots In Session Sound (Lj / Slo)

Petek, 15. 5. 2015 / 23h @ Klub K4
Vstopnina: 5 EUR

Že osmo leto zapored se bo blizu Pule zgodil eden izmed največjih festivalov soundsystem kulture v Evropi. Outlook festival, ki ponuja najbolj kvaliteten nabor bass glasbe bo tradicionalno na sporedu v začetku septembra v Štinjanu pri Puli. Prav tako tradicionalni po vsej Evropi pa so tudi Outlook prepartyji. Letošnji preparty v ljubljanskii kleti na Kersnikovi 4 bodo gostili RootsInSession Sound, kamor v goste iz Beograda prihaja DJ Rahmanee, drum’n’bass producent, ki temu žanru ostaja zvest že 15 let. Poleg gosta bodo svoj sound predstavili tudi domači Dj-i in producenti - DubDiggerz, Sheco in gostitelji RootsInSession Sound. Seveda bo, kot se za pravi Outlook preparty spodobi, vse več ali manj v znamenju bassa.

Najbolj poznan beograjski drum’n’bass dj - DJ Rahmanee je od svoje prve izdaje "Idemo odma" za BPM Records leta 2009 začel aktivno delovati tudi kot producent in med drugi izdajal tudi pri založbah Mir Records in Jungle-X Records. Njegov komad iz leta 2014 "The Stopper" prav tako izdan pri BPM Records, se je med drugim znašel tudi na playlistah največjih imen v drum’n’bass-u, npr. Enei, DJ Marky itd. Za sabo ima več kot 500 klubskih in festivalskih nastopov po Balkanu, med drugim tudi na festivalih Seasplash, Trench Town, Exit, Outlook, kamor se ponovno vrača letos.

https://soundcloud.com/rahmanee https://www.facebook.com/Rahmanee https://twitter.com/djrahmanee

Dj Sheco velja za enega izmed obetavnejših DJ-ev na Balkanu. Je močan člen Seasplash Pula Crew-ja v okviru katerega nastaja vsakoletni reggae Seasplash festival v Istri. Ob nastopih na festivalih Seasplash, Outlook in Trnfest, beleži tudi številne druge nastope v Zagrebu, Rijeki, Trstu in nenazadnje tudi v Ljubljani, kjer smo ga že imeli priložnost poslušati. V Shecovih setih prevladujejo reggae, roots, drum’n’bass in jungle. V zadnjem letu se Sheco zmeraj bolj posveča svoji produkciji, ki jo bomo kmalu lahko tudi slišali v njegovih jungle dancefloor setih.

https://soundcloud.com/sheco_89 https://www.facebook.com/SeasplashPulaCrew

DubDiggerz je slovenski dubstep duo, ki ga sestavljata Daniel Greenx in Mark Wild. Z nastopi sta začela 2011, njune DJ sete pa lahko slišite predvsem po ljubljanskem klubovju: Zoo, K4, Channel Zero, F club. Daniel in Mark sta se iz zanimanja za raznovrstno glasbo in umetnost ter predvsem iz ljubezni do heavy bass glasbe združila in ustanovila DubDiggerz, sinonim za njun DJ performace, ki je vedno poln presenečenj in težkih beatov. Fanta furata tudi svojo radijsko oddajo Bass Warz, ki jo lahko poslušate vsako drugo sredo v Centrali postaji v živo ali pa na naslovu www.centralnapostaja.com. Zadnja leta se močno posvečata produkciji deep dubstepa, ki jo je bilo moč slišati že marsikje - v setih različnih DJ-ev in producentov tako doma kot širom Evrope.

www.soundcloud.com/dubdiggerz http://www.mixcloud.com/DubDiggerz/ www.facebook.com/dubdiggerz

RootsInSession Sound že več kot 15 let kreira in ustvarja na področju soundsystem kulture. Pionirja Pier in Fu, imata za sabo cel kup kultnih mixtejpov kot sta npr. Kus Kus in Shishmish, poleg tega pa sta v zadnjih letih nanizala kar nekaj avtorskih rilisov in remixov, ki so bili izdani za različne založbe - Universal Slovenia, Interchill Records, Forward Ever Recordings itd. Tokrat sta se postavila v vlogo gostitelja in organizatorja Outlook prepartyja, kjer boste letos ponovno v živo predstavila svoj značilen set.

https://www.facebook.com/RootsInSession https://soundcloud.com/roots-in-session


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 11.5.2015 11:03

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK