Andy C (RAM, UK)

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

18. april 2015 ob 23:00

DrogArt informatorji


V goste prihaja absolutna legenda dramendbejsa. Andy C je namreč največ, kar dramič lahko ponudi. Seveda je diskusija stilov vedno lahko odprta, vendar pa je Andy C, glede na svoj status, pravzaprav nadžanerski. Na tron se je usedel pred 10, 15 leti in iz njega ne sestopi. Tisti, ki bi ga lahko zamenjali so se izgubili ali v lastnih sanjah, kot npr. Pendulum ali so bili onehit only fenomeni (Adam F) ali pa so enostavno postali prečizi, da bi jim sploh lahko še rekli dramendbejs (Chase&Status, Netsky, SubFocus, če omenimo le najočitnejše). Andy C pa vztraja in ostaja ultimativni promotor boben in bas kulture. Presneto dober DJ in še vedno pravi vzor mladcem in starcem, ki tripajo na dramič.
Ob njem dve slovenski legendi. Najprej DJ Pier, ki je legendaren že zaradi tega, ker je leta 1998 izdal recimotemu prvi uradni slovenski drum and bass dj mix. Kaseta, ki je takrat zaokrožila med feni pa leži doma tudi Lunicu, ki je z ekipco Drumwise v Ljubljano gotovo pripeljal največ tistega, kar je bilo v tem kontekstu vredno slišati. Na velikem se tako obeta noč Legend!

Na malem pa nas čaka še ena poslastica, ki nam bo razširila in upamo ponovno vlila upanja v kar malce izgubljeni dub step, gostimo namreč avstrijskega DJa in producenta DubApea, katerega izdaje lahko slišiti na založbah kot je Bacon Dubs. Ob njem DubDiggerz ter mladci RawLand in Bushee.

Veliki:
Andy C (Ram, UK)
Pier (RIS)
Lunic (Drumwise)

Mali:
DubApe (Bacon Dubs, AT)
DubDiggerz (BassWarz)
RawLand (Area Zero)
Bushee

Lokacija:
Klub K4, Ljubljana

Datum:
18.4.2015

Vstopnina:
Early Bird: 10 EUR / RAZPRODANO
Predprodaja: 14 EUR (Žmauc, Centralna postaja, Bikofe)


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 7.4.2015 11:49

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK