ŠTUDENTSKI REJV vol.2: Ponavljalne vaje

Plac 33/45, Ljubljana, Slovenija

8. april 2015 ob 22:00


Po uspešnem prvem študentskem rejvu, kjer ste nas navdušili z ogromno energije in študijske zagnanosti, sedaj pripravljamo Ponavljalne vaje.
Za tiste, ki ste prvo vajo iz neznanih razlogov zamudili ter za pridne študente, ki bi radi svoje rejversko znanje utrdili tudi v drugo.

»Množica zadovoljnih obrazov na plesišču je povezana v skupnost in prevzeta od njim ljube elektronske glasbe doživlja evforične občutke. Razlike med posamezniki se zabrišejo, ustvari se kolektivna povezanost. To je rejv.«

Znano je, da se študentje radi zabavamo. Znano pa je tudi, da nekateri med nami poleg standardnih gostov na velikih študentskih zabavah radi slišimo tudi kvalitetno elektronsko glasbo.
Za nas v Placu 33/45 vsako DRUGO SREDO poteka serial Študentskih rejvov. Rejvali bomo v spektru od housa do techna, včasih pa zajadrali tudi v katero diagonalno smer.

Poudarek je na kvalitetni elektroniki, povezanosti obiskovalcev v t.i. rejv skupnost, nasmeških na obrazu ter poplesavanju do jutra.

Dogodki so obenem tudi priložnost, da mladi in kvalitetni DJ-i predstavijo svoj glasbeni okus ter delijo energijo z nami.

Vabljeni tudi neštudentje. V rejvu ni omejitev.

LINEUP:
Tmau
Luca Onia
Tierras

Prispevek za glasbo: 2€

Študentske cene pijač:
Mix drinks (viski cola, jager cola, juice/jabi/berry vodka, rum kola,..): 3,00€
Cocktails: 3,00€
Točeno pivo 0,5L: 2,60€


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 7.4.2015 11:33

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK