Etia Creations label night w. SHOXY

Plac 33/45, Ljubljana, Slovenija

6. marec 2015 ob 23:00


Etia se iz živalskega vrta seli v bolj sproščeno, urbano okolje. V edinem pravem ljubljanskem, Plac-u 33/45, bomo v petek 6. marca gostili prijatelja, ki ga spremljamo že dolga leta.
Iz nam ne tako daljnega Beograda, prihaja Nenad Petronijević - Shoxy, ki je temelje svojega ustvarjanja postavil v domačem mestu z rezidencama v legendarnih klubih "Industria" in "Omen". S svojo karizmo in tehničnim znanjem je pritegnil organizatorje številnih domačih in tujih festivalov, pot pa ga v mladosti ponese tudi na klubsko "meko", Ibizo, kjer je nastopal na Circoloco DC10 dogodkih.
A to je bilo vse že lep čas nazaj. Shoxy nikoli ni bil le DJ temveč se je ves čas aktivno ukvarjal s produkcijo in se tehnično kalil tudi na inštitutu SAE v Ljubljani. Sledile so številne izdaje, na založbah Ignition Records, MiniSketch Davide Squillace-ja, Decoded, Tibit in Monique Musique, nakar se je povezal z ekipo Jesus Loved You (Valentina Kanzyanija), kjer je sledil Koraci EP. Po dveh izdajah na Sleep Is Commercial je Shoxy pritegnil zanimanje nemškega velikana DESOLAT, kjer so ga označili kot najbolje varovano srbsko skrivnost! Skupaj z Alexandrom Ivkovićem sta poskrbela za Red Beans EP ter DESOLAT X023 Mix.
To mu je odprlo številne poti in danes Shoxy pridno in redno razgibava deep house in tech house plesišča po Nemčiji, Španiji in drugih delih Evrope, pri čemer prisega na pristen zvok iz vinilnih plošč. Našo prestolnico bo obiskal v petek 6.3.2015, s čimer najavljamo tudi njegov EP, ki bo kmalu izdan na Etia Creations.

Line up:

SHOXY (Desolat, JLY) // SRB
https://soundcloud.com/shoxy
http://www.djshoxy.com/
https://www.facebook.com/shoxy

ALEX LONG b2b MARTA (Etia Creations) // SI
http://www.etiacreations.com/

TZENA (Xceed) // SI
https://soundcloud.com/tzenamusic


Dodatno:
*posebne dekoracije
*predstavitev EP-ja
*žepom prijazne cene pijač
*sproščena zabava v družbi prijateljev
*members cene vstopnic (omejeno število)
*le za 200 obiskovalcev
* music policy: deep house, tech house

Starostna omejitev: 18+

Vstopnina:
*member 4€ (prvih 40, ki do najkasneje 1.3.2015 pošlje e-mail z imenom in priimkom in naslovom "Member" na info@etiacreations.com)

*predprodaja 5€ (do petka 6.3. do 16. ure v Centralni Postaji, ali prek kartoteka.si (link zgoraj))

*na dan dogodka: 7€ do 1h, 8 € od 1h, 5€ od 4h

Flyer credits: paradigma 


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 3.3.2015 19:56

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK