NOISIA (Vision, NL)

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

19. december 2014 ob 23:00

DrogArt informatorji


POZOR POZOR (15.dec): KARTE v PREDPRODAJI so RAZPRODANE! Na VRATIH bo še 200 kart za 18€, tako da priporočamo zgodnji prihod.

Petek, 19. 12. 2014, 23.00

K4 w // NOISIA (Vision, NL)

Lineup:

NOISIA (Vision, NL)
Kodin (Close2Death, CRO)
Danaja (Drumwise)
Lunic - OldSchool Neuro set (Drumwise)

Massimo & Koltek - Bass Set
DubDiggerz (BassWarz)
Cookie (Filter)

VJ Mesec


Info:
Vsem dobro poznani Nizozemski drum and bass / bass / dubstep trojec NOISIA po nekaj letih (če izvzamemo I am Legion) spet v Ljubljani in po 10 letih spet v K4.

Po tem, ko jih je Teebee proglasil za največji up drum and bassa, je za njih šlo le še navzgor. Kdo se ne spomni ultimativne himne Block Control, ki še danes brez težav potrga bas membrane v kateremkoli klubu? Komu se niso ukrivili prsti na nogi, ko je slišal Omen in Smack My Bitch up, ki so jih remiksirali od Prodigyjev? Komu niso prišla do živega vsa druga sodelovanja z Black Sun Empire, KRS one, Foreign Beggars, Pendulumi, Mobyjem in še in še. In nenazadnje kdo komaj ne čaka, vsake nove izdaje, ki se zgodi ali le utegne zgoditi?
Do praktično kultnega statusa, pa jih ni privedel zgolj fenomenalen občutek za glasbo. Sem so prišli tudi zaradi nedvomne obsedenosti z zvokom. Njihov najnovejši studio, visokotehnološko sofisticirana soba, postavljena v veliki hali na vzmeteh, je povzročila kap marsikateremu uveljavljenemu ali neuveljavljenemu producentu. Eden izmed njih je gotovo Kodin, up hrvaškega dramiča. Z marsikakšno izdajo že podpisano za manjše založbe in kopico tistih, ki še čakajo, da se utelesijo.
Domača podpora z Danajo, Lunicom iz drumwisea, na malem pa se z bass setom po nekaj časa vračata Massimo in Koltek ob njima pa Bass Warz špecialca Dub Diggerz, Cookie iz Filtra na platnih pa vj guru Mesec.

Lokacija:
Klub K4, Ljubljana

Datum:
Petek, 19. 12. 2014, 23.00 - 6.00

Vstopnina:
Early Bird: RAZPRODANO
Predprodaja: RAZPRODANO
Na dan: 18 EUR 


Vreme Ljubljana


Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 16.12.2014 17:41

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK