Techno bus s SPACE DJZ

CUBE Club, Videm/Udine, Italija

23. februar 2013 ob 19:45


sPACE DJZ: Obstaja samo nekaj DJ-ev in producentov v sodobnem technu, ki lahko resnično trdijo, da so ustvarili edinstven slog in zvok, ki ga lahko upravičeno imenujejo za svojega. Takšne izjave so le redko upravičene, kar pa ne velja v primeru Ben Long-a in Jamie Bissmire-ja. Njuna sposobnost za spojitev techna s svojo vseživljensko ljubeznijo do hip hopa je tista, ki ju dela edinstvena. V obilici britanskih techno producentov in izvajalcev ju tako brez zadržkov lahko označimo za inovatorja, kar ju postavlja ob bok legendam, kot so Dave Clarke in Billy Nasty. Ko govorimo o njunem ustvarjalnem opusu si ne moremo kaj, da nebi omenili legendarnega hita AK 47, ki je v različnih izdajah ostal iskano blago vse do danes in katerega zvok poznavalci opisujejo kot elektronsko različico napada z motorno žago. Šalo na stran, govorimo namreč o izvajalcih, katerih posamezne izdaje se prodajajo v več kot 10.000 izvodih, kar je za elektronsko underground produkcijo zares impresivna številka, pri čemer govorimo samo o uradnih izdajah, katerih kupci so v večini DJ-i in poznavalci. Če bi govorili še o “piratskem” deležu, bi namreč prišli še do mnogo višje številke. V svoji karieri sta sodelovala z vsemi največjimi imeni, ki v technu nekaj pomenijo, kot so med drugimi Umek, Gaetano Parisio, Oliver Ho, Inigo Kennedy, Chris McCormack ipd. Če govorimo o njima kot o ekipi, ali pa kot solo izvajalcih, ne moremo mimo njunih legendarnih tehničnih veščin za mešalno mizo. Ne pozabimo namreč, da gre prvenstveno za izvajalca, ki imata korenine v hip hopu, kjer dajejo izjemen poudarek na tehniki vrtenja glasbe in Scratchingu. Seveda vse skupaj podprto z več kot 20 letnimi izkušnjami, kar ju dela za techno ekipo z najdaljšim skupnim stažem delovanja! Ker sledita sodobnim smernicam, sta z vinilov presedlala na NI Traktor in nadgradila svoj legendarni 4 x 2 set (4 gramofoni, 2 mešalni mizi) v 8 x 2 (8 kanalov in 2 mešalni mizi). V letu 2012 sta ponovno zavihala rokave, tako, da se leto 2013 ponovno napoveduje kot zelo uspešno. Sicer pa …. prepričajte se sami!

Vstopnina: 20 EUR

Žur po italijansko s Space DJz!!!
Beatformat vas vabi, da se nam pridružite v soboto, 23.2. na ekskluzivni zabavi z legendarnima Space DJz v clubu Cube (Udine, Italija), kamor se bomo odpravili z organiziranim partybusom.
Odhod bo 23.2. ob 19:45 iz Ljubljane, s postankoma v Postojni in Novi Gorici.
Zabava se bo pričela že na busu, kjer bomo snemali tudi krajši prispevek, poskrbeli pa smo tudi za presenečenje.
Prevoz in vstopnina skupaj znašata 20,00 €, v primeru enkratnega nakupa 5 vstopnic, pa vam 6. podarimo. Število prostih mest je omejeno, zato pohitite s prijavo. Več informacij na 041 347 608.
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 21.2.2013 23:24

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK