SUBWAY vol.1

Kapucink, Novo mesto, Slovenija

16. november 2012 ob 22:00


Area Zero presents night with bass inspired music (dubstep/drum&bass):

SUB DRIVERS


FREEVERSE (Krunch It, Synaptic/ LJ) b2b SUNNEH (Krunch It, Dub Lab/ LJ)
https:www.facebook.com/krunchitsound
http:soundcloud.com/krunchit
https:www.facebook.com/freeversemusic

Freeverse & Sunneh sta del ljubljanskega bass kolektiva Krunch It ter soorganizatorja istoimenskih klubskih večerov z bazo v Klubu K4. Skupaj z ostalimi člani kolektiva že četrto leto zapored razvijajo ljubljansko glasbeno podtalje. Krunch It tako ostaja eden od vodilnih bass večerov ter klubska stalnica, ki v slovenski prostor vpeljuje novitete kot so dubstep, footwork in glitch Hop. Oba delujeta tako posamezno kot tudi skupaj. Freeverse je član kolektiva Synaptic, Sunneh pa aktivneje sodeluje pri eklektičnih večerih Dub Lab, kateri se vsak ponedeljek v mesecu že več kot 4 sezone zapored odvijajo v klubu Channel Zero na Metelkovi. Skupaj pa sta zaslužna še za zagon svežega klubksega seriala Footwerk.
Njuni dj nastopi vsebujejo zelo barvit glasbeni nabor z vsemi odtenki Bass muzike s tehnično dovršenim načinom miksanja. Njuna kolekcija vsebuje vse od Dubstepa, Crunk Hip-Hopa/Trapa do Footwork in Jungle novitet ter midtempo mashup vložkov. S konstantnimi nastopi v domačih klubih ter nastopi v tujini na odmevnejših festivalih kot so Outlook, Hideout ter Seasplash pa peljeta domačo glasbeno vizijo onkraj meja naše države.


DIRTYSPEAKERZ
http:www.facebook.com/Dirtyspeakerz
http:soundcloud.com/dirtyspeakerz

Descending from the hights, ascending from the dephts, emerging on the surface in search to satisfy their own audio-vision come the Dirtyspeakerz. A vast repertoar reaching from calm like ambient style to more energetic uplifting tunes that fit amongst the walls of bass lovers. Finding their inspiration at different hot spotz all over the beautiful planet earth, and mixing the impressions as they like it, the outcome surely has to be something good. Living for the moment, giving their best at any given time is what makes them who they are.


SUBSONIC TRIBE
http:soundcloud.com/subsonic-tribe
http:soundcloud.com/tico-1
http:www.facebook.com/Dj.Nytrox?ref=hl / http:soundcloud.com/nytrox /
http:www.mixcloud.com/Nytrox/

Subsonic Tribe je projekt, ki je nastal nedavno in združuje dva novomeška DJa in producenta bolje znana pod imenoma Tico in Nytrox. Po številnih letih nastopanja na partyih in privatnih zabavah, sta se DJa odločila združiti moči z namenom ustvarjanja glasbe, ki ne sledi trendom, ampak vedno znova poskuša odpirati nove dimenzije. Kljub želji po eksperimentiranju se osredotočata predvsem na electro, techno in drum&bass, njune sete in komade pa prežemajo trdi beati, globoki bassi ter temačne atmosfere. V svoji glasbi poskušata združiti vplive starejše elektronske glasbe z navdihi novodobne elektronike, vendar kljub temu ohranjata pristni underground zvok.


ŽELVA


PROST VSTOP!

Area Zero: http:www.facebook.com/pages/Area-Zero/531396970210181

Kapucinka
Rozmanova ulica 21 (Novi trg), 8000 Novo Mesto
Pokaži zemljevid · Pokaži navodila za pot

Vstopnina: PROST VSTOP


Vreme Novo mesto


Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 24.10.2012 12:46

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK