ROZA SOBOTA: LIVE! Eurovision Song Contest

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

26. maj 2012 ob 22:00


veliki floor:
Ben Quake
DJ Blasch
Nyn

mali floor:
DJ Žak
Pan
Naj

vizualizacije:
Trajna

Vstopnina:

Evrovizija! Dogodek, ki ga res ne smete zamuditi! Zamuda vsake minute, vsakega tona in detajla lahko predstavlja nepopravljivo škodo. Zato vas Roza Sobota vabi k ogledu letošnjega tekmovanja najboljših glasbenih izvajalcev Evrope. Po zaključku prenosa seveda sledi nora zabava do jutranjih ur!

Ben Quake, DJ Blasch in Nyn so svoje uspehe in napredke že imeli priložnost pokazati v klubih doma in v tujini. Tokrat se predstavljajo v trojni izdaji "Zagorje Underground DJs"! Prvi prelet njihovega dela jih uvrsti v house obdobje 15 in več let nazaj. Njihov odnos in okus do "drugačnega" zvoka definira surova underground acid house scena. Umeščajo se v obdobje trdih zvokov čikaškega in acid housea, ki so v njih ostali skrivoma zakoreninjeni vse do danes, ko se spet spogledujejo z modernejšimi prizvoki deep, tech in minimal house ritmov, pa tudi najnovejšimi prizvoki elektronskega glasbenega okusa.

Njihova glasbena meja se tako iz house večkrat premakne v okvir deep house glasbe z vplivi jazza, soula, latina, aro ritmov, preskoči pa tudi v vode vocal, garage, funky in disco zvokov.


BE UPDATED BE OUR GUEST BE IN ROZA BOX!
Ob vsakem dogodku izžrebamo naključne e-naslove obiskovalcev in jih nagradimo z brezplačnimi vstopnicami. Prijaviš se tako, da pošlješ elektronsko sporočilo z naslovom PRIJAVA na roza@ganimed.si.


ROZA SOBOTA in K4 OPOZARJATA:
Ljubi se varno. Uporabi kondom!

NE POZABI!
Brezplačno, zaupno in anonimno testiranje na HIV, sifilis in hepatitis B samo v roza štirki!

LOKACIJA?
back stage, 22:00 - 2:00
omogočamo tudi napotilo na brezplačno cepljenje na Hepatitis B

VEČ
anonimnitest@gmail.com
www.testiran.si


vstopnina:
do 23:007 EUR
po 23:0010 EUR


Vreme Ljubljana


Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 16.5.2012 21:31

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK