e-NAMIG za mlade

26. junij 2019|Novice

Ste si vedno želeli izvedeti več o kakavu in oblačilih? Sedaj imate popolno priložnost, da realizirate te svoje sanje :) Na Nefiksu imaš priložnost postati mladinski karierni voditelj, če pa se ukvarjaš s fotografijo in ljubiš naravo, pa v novičniku najdeš super priložnost zase.


e-NAMIG za mlade, 26. 6. 2019, št. 24 / spletna verzija
 
 

   Izobraževanje

 
 
 

Vabilo na delavnico globalnega učenja

Voluntariat, zavod za mednarodno prostovoljno delo, kot del svojih aktivnosti izvaja delavnice z vsebinami in metodami globalnega učenja. Vabijo te na kratko delavnico globalnega učenja na temo kakava in oblačil. Delavnica bo v petek, 28. 6. 2019, ob 15.00.

 
 
 

Postani mladinski karierni voditelj Zavoda Nefiks

Ko te prime, da bi napolnil svoj CV, splaniral_a svojo karierno pot in razvil_a 5 od 6 kompetenc, ki jih iščejo delodajalci – pridi v Zavod Nefiks! Vabijo te, da se v četrtek, 27. 6., udeležiš uvodnega usposabljanja.

 
 
 

Mednarodna poletna šola “Čigavo mesto je mesto? Naše!”

V Berlinu se med 21. in 28. julijem odvija mednarodna poletna šola “Čigavo mesto je mesto? Naše! – Krepitev participacije mladih za socialni razvoj mest.”  Zveza društev sokolske mladine lahko omogoči udeležbo štirim mladim med 18. in 30. letom.

 
 
 
 

   Natečaji

 
 
 

Nagradni video natečaj za mlade: Nogomet je igra za vse

Vsi mladi, od 6. do 20. leta starosti, ste do 15. julija vabljeni, da sodelujete v nagradnem video natečaju z naslovom Nogomet je igra za vse, kjer je nogomet3 oblika igranja nogometa, kjer si igralci sami postavijo pravila.

 
 
 

Poziv za oddajo projektov za predstavitev na Beneškem arhitekturnem bienalu 2020: Politike, znanje in arhitektura

Z odprtim pozivom Muzej za arhitekturo in oblikovanje vabi zainteresirane k oddaji predlogov za predstavitev v Slovenskem paviljonu na 17. mednarodni razstavi arhitekture – La Bienalle di Venezia 2020, v Benetkah. Rok za oddajo projektov je 13. september 2019.

 
 
 

Javni poziv Ministrstva za kulturo za izbor javnih kulturnih projektov mednarodnega sodelovanja na področju umetnosti v letu 2019

Predmet javnega poziva je sofinanciranje produkcije in predstavljanja vrhunske slovenske umetniške produkcije v tujini ter predstavljanja vrhunske tuje umetniške produkcije v Sloveniji na področjih glasbenih, uprizoritvenih, vizualnih in intermedijskih umetnosti. Rok prijave projektov je 30. 9. 2019.

 
 
 

Fotografiraj in odkrij Julijske Alpe

Popotniško združenje Slovenije je pred začetkom poletnih počitnic razpisalo nagradni natečaj za najboljšo fotografijo Julijskih Alp. Rok prijave je 28. junij 2019.

 
 
 
 

   Prireditve

 
 
 

Ta teden na Legebitri!

Vabljeni v družbo Legebitre! Za vas so pripravili različne oblike druženja.

 
 
     
  Članice: Društvo ŠKUC – Info ŠKUC, CSD Ljubljana, Enota Ljubljana Moste – Polje, DIC Legebitra, KUD Anarhiv, Združenje Drogart, Mestna knjižnica Ljubljana, Zavod MISSS, Zavod MOBIN.

L’MIT podpirata MOL - Urad za mladino in Urad RS za mladino

Obiščite nas na
Facebook Twitter Instagram