Novica ob izdaji singla Acid Binge – Marko Nastić remix in prihajajočega EP-ja Hypoxia

23. april 2019|Novice|Aktualno|Obvestila

Ljubljanska založba Bardo Records se tokrat ponaša s svojo največjo izdajo doslej. Hypoxia EP je techno poslastica s prizvokom acida, ki prinaša 6 skladb – 4 avtorske, ki jih je ustvaril seulski producent Kustikov, in 2 remiksa v interpretaciji srbskega techno veterana Marka Nastića.


Hypoxia EP, je v celoti produciran z uporabo modularnih sintetizatorjev in raziskuje temnejše zvoke elektronike, ki vsebujejo hitre acid bas linije in težje zvoke tolkal v kombinaciji z globokimi, toda melodičnimi podlagami. Kustikov kot producent pusti močan pečat in skrbno sledi svojem stilu iz modularnih ’live’ nastopov, s čimer zagotavlja energičnost in živost zvoka tudi na prihajajočem EP-ju.

EP je že v fazi produkcije prejel veliko podporo v obliki dveh remiksov skladb Bearing in Acid Binge, ki ju je ustvaril uveljavljeni srbski DJ in producent Marko Nastić. Marko s svojim unikatnim deep groove stilom močno prispeva k dinamiki EP-ja, saj je skladbi Bearing in Acid Binge obogatil z dolgimi melodičnimi pavzami in evforičnimi prehodi.

Acid Binge – Marko Nastić remix bo v podporo EP-ju 23. aprila izdan kot single, Hypoxia EP pa bo luč ugledala 7. maja.