Na festivalu EXIT velika hip hop imena: Skepta, IAMDDB, Desiigner in več kot 70 ostalih izvajalcev

18. marec 2019|Novice|Aktualno|Obvestila

Po nizu udarnih kitarskih bendov in največjih zvezd elektronike, je čas tudi za svetovne trende v hip hop žaru. Med 4. in 7. julijem se tako na novosadski trdnjavi obeta nastop britanskega kralja rim, reperja in aktivista - Skepta, edini MC, ki je zvok z londonskih ulic uspel popularizirati v Amerik


Pesem Rolex Sweep  velja za legendarno, med njegovimi oboževalci sta tudi Mick Jagger in Drake, Pharrell Williams pa mu je produciral album Konnichiwa. Z Otoka prihaja fenomenalna IAMDDB, ki jo je BBC radio letos predstavil kot izvajalko, katere glasba bo zaznamovala letošnje leto! Za nedeljski finale bo poskrbel Desiigner, stvaritelj najbolj nalezljive hip-hop uspešnice Panda.

 

EXIT Gang 2019 - Hip-Hop side of the festival: https://youtu.be/r4FHq3XMxxU

 

Letos bo na odru Addiko Fusion nastopila balkanska rap kraljica Sajsi MC, pridružil pa se ji bo raperski trio Bad Copy! Cockta Beats ode bo obvezna destinacija za vse ljubitelje rapa. Nastopili bodo Vojko V, Krešo Bengalka, Atlas Erotika, Bekfleš, Buntai, Hazze, High5, I.N.D.I.G.O, Krankšvester, 30Zona, Klinac in Elon. Ultimativna družba na trdnjavi pa bodo še Vatra, Cake Boys, FAM, Irie Scratch & Shorty P, Bajko Felix, DJ Laki & DJ Rokam, Palace, Traples, Luka Brasi, PLYZ, New Wave, In Da Klub, Trepaj il krepaj, Vaske, Yung Rosh, Zimski in Lil Yung!

 

Kmalu nove cene, zato si še zagotovi cenejše!

Za štiridnevne vstopnice je v tem trenutku potrebno odšteti 58 EUR, 29 EUR za parter za The Cure, 39 EUR za fan pit za The Cure in 105 EUR za Gold Vip za The Cure. Več informacij na exitfest.org.

 

Na festivalu bodo med drugim še nastopili: The Cure, Greta Van Fleet, Carl Cox, Skepta, Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Snake, Desiigner, Lost Frequencies, IAMDDB, Sofi Tukker, Tom Walker, Maceo Plex, Charlotte De Witte, Boris Brejcha, Peggy Gou, Jeff Mills, Amelie Lens, Dax J, Phil Anselmo & The Illegals, Tarja Turunen, 65daysofstatic, The Selecter, Peter & The Test Tube Babies, Whitechapel, Atheist Rap, Arcturus, Total Chaos in drugi.