e-NAMIG za mlade

7. februar 2019|Novice

Ker je jutri kulturni praznik, si lahko v novičniku pogledaš, katere vse razstave in dogodke si lahko ogledaš brezplačno. Če si želiš naučiti znakovnega jezika, imaš sedaj super priložnost, na voljo je pa tudi tečaj za bodoče DJ-e! Če iščeš delo, se lahko pridružiš ekipi za planiranje dogodka Planica 2019 ali pa se prijaviš za vodenje skupin po Botaničnem vrtu, seveda pa se lahko pridružiš tudi ekipi prostovoljcev, npr. na Nizozemskem.


e-NAMIG za mlade, 6. 2. 2019, št. 5 / spletna verzija
 
 

   A veš?

 
 
 

Anketa L’MIT

V Ljubljanski mreži info točk smo za vas pripravili anketo, s katero želimo izboljšati spletno stran. Vabljeni k izpolnjevanju!

 
 
 

SFU Ljubljana se seli v center Ljubljane

Obeta se noviteta na Trubarjevi ulici - v maju 2019 se tja seli Fakulteta za Psihoterapevtsko znanost SFU Ljubljana. Poleg študija Psihoterapevtske znanosti, od leta 2018/2019 študentom ponuja tudi nov študijski program Psihologija.

 
 
 

8. februar, slovenski kulturni praznik

8. februar je dela prost dan in na ta dan se zvrsti veliko koncertov, gledaliških predstav, projekcij filmov, ki so na ogled brezplačno. Prav tako pa je to dan, ko vrata na široko odpro galerije in muzeji, kjer si lahko brezplačno ogledate aktualne razstave, se udeležite raznih delavnic, predavanj ali vodstev po razstavah.

 
 
 
 

   Izobraževanje

 
 
 

Začetni tečaj znakovnega jezika

 
 
 

Vabljeni na DJ Tečaj!

ŠKUC – Kulturni Center Q (Klub Tiffany) vas vabi na DJ TEČAJ, ki bo potekal med 5. in 12. marcem 2019 v popoldanskem času. O točni uri bodo udeležence obvestili ob prijavi. Prijave zbirajo na kulturnicenterq@gmail.com. Cena tečaja je 30€. 

 
 
 

Delavnica napredne fotografije – Advanced photography workshop

 
 
 
 

   Delo

 
 
 

Pazi to! Huda izkušnja!

 
 
 

Študentsko delo: Vodenje skupin po Botaničnem vrtu (m/ž)

 
 
 
 

   Natečaji

 
 
 

Layerjeva hiša: umetniške rezidence in poziv za umetnike kolaža

Layerjeva hiša vabi umetnike kolaža, da sodelujejo pri razstavi zinov iz kolaža, ki jo bosta za Festival sodobnega kolaža KAOS kurirala Urška Alič in Bruno Butorac. Prijave sprejemajo do 15. 4. 2019.

 
 
 
 

   Prostovoljstvo

 
 
 

Poziv za prostovoljce ESE!

 
 
 

2-mesečni EVS na Nizozemskem

Če imaš med 18-30 let, imaš letos ponovno možnost EVS prostovoljstva na 2-mesečnem projektu v Ommenu na Nizozemskem. Rok prijave za EVS v marcu je 15. 2., za EVS v maju pa 15. 4. 2019.

 
 
 
 

   Prireditve

 
 
 

Delavnica: Ali je to ljubezen?

 
 
 

Delavnice: Imenitnica

 
 
 

Festival literature sveta – fabula

 
 
     
  Članice: Društvo ŠKUC – Info ŠKUC, CSD Ljubljana, Enota Ljubljana Moste – Polje, DIC Legebitra, KUD Anarhiv, Združenje Drogart, Mestna knjižnica Ljubljana, Zavod MISSS, Zavod MOBIN.

L’MIT podpirata MOL - Urad za mladino in Urad RS za mladino

Obiščite nas na
Facebook Twitter Instagram