Največje svetovne zvezde potrdile svoj prihod na Sonus Festival v letu 2019!


– Adriatique – Amelie Lens – Andrea Oliva - Apollonia - Ben Klock - Binh - Boris Brejcha - Chris Liebing - Daniel Avery - Dax J - Dorian Paic - Enrico Sangiuliano - Henrik Schwarz - I Hate Models - Jamie Jones - Joey Daniel - Joseph Capriati - Kobosil - Kolsch - Konstantin Sibold - La Fleur - Len Faki - Loco Dice - Luigi Madonna - Maceo Plex - Magdalena - Marco Carola - Pan-Pot - Patrick Topping & Richy Ahmed - Ricardo Villalobos - Richie Hawtin - Rødhåd - Seth Troxler - SHDW & Obscure Shape - Solomun - Sonja Moonear - Sven Väth - Tale Of Us -


VIDEO NAJAVA: https://www.facebook.com/insoundwetrust/videos/286233005368518/

https://www.instagram.com/p/BrS4IkVoLT_/

 

#WELOVESOUND & TIME WARP PRESENT:

Sonus Festival

  18 – 23.08.2019.

     PLAŽA ZRČE, OTOK PAG

 

Pred nekaj dnevi, ko je Sonus objavil datum sedme izdaje, so znana imena prvih 42 izvajalcev, ki bodo nastopili od 18. do 23. avgusta v klubih na plaži Zrče.

Organizatorji Sonus festivala so za obiskovalce v petih dneh in petih nočeh priskrbeli nepozabno doživetje na prostem, le nekaj metrov od Jadranskega morja skupaj z nekaterimi največjimi imeni na svetovni techno in house sceni.

Po izvrstnem debitanskem nastopu v tem letu, je med prvimi potrdila nastop, že svetovno znana – Amelie Lens. Prav tako že del Sonus družine od samega začetka sta tudi svoj prihod potrdila, Richie Hawtin in Sven Väth.  Iz meke Berghaina se nam bosta pridružila tudi Chris Liebing in Len Faki. Prvič v letu 2019 se nam bosta pa na Sonusu pridružila tudi  Dax J in Ben Klock, in relativno novo ime na sceni – I Hate Models kateri ima že oboževalce po celem svetu.

Kot vedno na Sonusu, bo tudi v letu 2019 poskrbljeno za ljubitelje minimal techna. Pridružila se nam bo že vsem poznana Sonja Moonear, ki je navdušila vse na “WELOVESOUND” v Zagrebu. Zopet se vrača pariški trio Apollonia. Za Sonus je še posebno pomemben maestro Ricardo Villalobos, zaslužen za tradicionalne afterje na Sonusu in bo v letu 2019 nastopil že sedmič, ampak tokrat v družbi “šefa” Perlona - Zipa.

Prav tako je treba omeniti prihod domačega in mednarodnega občinstva - Solomuna, ki se bo spet vrnil na plažo Zrče. Po zelo uspešni sezoni v Ibizi so se pridružili  predstavniki programa Afterlife - Tale of Us, vrnili se bodo pa tudi redni gostje Sonusa Seth Troxler, Jamie Jones, Magdalena in Daniel Avery.

Po napovedi prvih imen lahko pričakujemo, da bo #WELOVESOUND in Time Warp za organizacijo Sonus festivala prinesel enega najbolj impresivnih programov za leto 2019 v Evropi in zunaj nje.

Za več informacij, sledite Sonus na socialnih omrežjih:

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/  

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/

Facebook event: https://www.facebook.com/events/2361433433929556/

 

Pridružite se naši skupini Viber prek mobilnega telefona

https://vb.me/sonus2018community