Znani so rezultati natečaja za novo DrogArt Svetovalno kartico 2018

4. oktober 2018|Novice|Aktualno|Obvestila

Imamo jo…zmagovalno rešitev natečaja, ki smo ga DrogArtovci odprli 20. julija in zaključili 23. septembra. Prejeli smo deset izvirnih vizualnih predlogov za motiv, ki bo zaživel na naši novi svetovalni kartici. Ustvarjalne roke so na papir zabeležile nekaj enkratnih podob, prispele risbe so bile stilno precej raznolike, izpovedno močne in polne filigranskih detajlov.


Veliko ljudi uporablja bančne kartice za risanje črtic ter jih posledično pogosto založijo/izgubijo in z izgubo je povezanih veliko preglavic. Poleg tega, marsikatera droga ne razžira zgolj nosnic, temveč se pregrize tudi skozi plastiko.

DrogArtova svetovalna kartica je dober material tudi za zgoraj opisano težavo, predvsem pa je njena glavna odlika v tem, da so na njej kontakti naše svetovalnice in v primeru, da uporabnik razmišlja Ali uporabljam preveč, prepogosto? oziroma doživlja kakršnekoli negativne posledice uporabe drog, je vabljen, da se oglasi.

 

Strokovna komisija se je precej enoglasno odločila za izbor zmagovalne slike. Gre za sliko št.3 tekmovalke Nike, ki je dobila največ lajkov na facebooku in na instagramu, zato nismo veliko debatirali in smo potrdili zmago.

 

 

Ker pa je bilo toliko lepih slik, smo naredili izjemo in bomo na Svetovalno kartico natisnili še psihedelično sliko št. 1, ki nam jo je poslala Eva.

 

Dve novi kartici z izbranimi slikami bosta na terenu takoj, ko vprežemo v akcijo vso koleseje, ki ga tovrsten projekt zahteva.

 

Krasno se je bilo družiti z vami in ne pozabite, za nas ste zmagovalci vsi.

 

Hvala. Ekipa DrogArt.