e-NAMIG za mlade

8. junij 2018|Novice|Aktualno|Obvestila

Spet je kar nekaj ponudbe. Preglej si!


    A veš?

 

Pobuda Discover EU

Če si star/a 18 let in imaš rad/a dogodivščine potem se pripravi na raziskovanje Evrope – pridruži se pobudi Evropske unije Discover EU, ki bo 15.000 mladim to poletje omogočila potovanje po Evropi z InterRail vozovnico. Prijave zbirajo od 12. do 26. 6. 2018

 
 
 

Festival Parada Ponosa: Neizogibno prepletene_i

Letos poteka že 18. Parada Ponosa pod sloganom Neizogibno prepletene_i.. Ponujajo pester program, vabljeni! Festival poteka od 15. do 23. 6. 2018.

 

    Izobraževanje

 

EDIT 2018 – Ustvari lastno prihodnost!

EDIT, vodilna poletna šola v regiji, je tvoj prvi korak na poslovni poti na področju informacijskih tehnologij. Prav tako je to odlična priložnost, da spoznaš ljudi s podobnimi željami in razviješ svoje poslovno omrežje. Dogodek poteka od 16. do 27. 7. 2018. Prijavite se lahko do 20. 6. 2018.

 
 
 

Mednarodno srečanje mladih “Youth for peace, 100 let po 1. svetovni vojni, 100 idej za mir”

Bi rad/a srečal/a mlade iz Evrope in sosednjih držav? Spoznal/a njihovo vizijo in zgodovino preko izmenjav in razprav? Skupaj oblikoval/a konkretne predloge za mirno prihodnost v in okoli Evrope? Potem se pridruži srečanju, ki ga skupaj s partnerji organizira Francosko-nemški Urad za mladino (FGYO). Dogodek poteka od 14. do 18. 11. 2018. Prijavite se lahko do 17. 7. 2018.

 
 
 

Ni amos! / Skupnost narava umetnost

Vabljeni na eksperimentalni laboratorij performansa, hepeninga in popularne kulture, ki bo potekal v Ustvarjalnem centru Švicarija.Prijave zbirajo do zapolnitve mest na petra.derganc@mglc-lj.si.

 
 
 

Radijska pustolovščina – počitniške delavnice Radia Študent 2018

Na Radiu Študent letos ponovno organizirajo počitniške aktivnosti za otroke in mladino. Z otroki in mladino bodo na delavnici »Radijska pustolovščina« raziskali skrivnosti radia, se naučili radijskega govora in radijske tehnike ter spoznali različne novinarske prijeme od intervjuja do poročanja. Imeli bodo tudi priložnost izbirati glasbo, ki se bo vrtela na radijskih sprejemnikih. Prijave zbirajo do 28. junija.

 

    Delo

 

Radio Študent vabi k sodelovanju

Radio Študent vabi k sodelovanju. Prijave za lektorje in sodelavce v marketingu zbirajo do 6. 6. 2018 do 23.59 na naslov marketing@radiostudent.si.

 

    Natečaji

 

Poziv za umetnike: Ukya city takeover Nottingham

ŠKUC vabi umetnike_ce na enotedensko izkušnjo mesta Nottingham, razširjeno različico Bienala mladih umetnikov Evrope in Sredozemlja. Poziv je odprt le za umetnike, ki so stari med 18 in 35 let. Rok prijave je 1. 7. 2018, do 17.00.

 
 
 

STYLO powered by MBFWLJ – nagrada za mlade oblikovalce

Center mladih Koper, prostor za kreativno preživljanje prostega časa mladih, ki je pred dvema letoma začel delovati tudi na področju razvijanja visoke mode v občini z izvedbo natečaja za mlade oblikovalce, s podporo Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana ponovno razpisuje nagradni natečaj. Rok oddaje je 20. 8. 2018

 
 
 

Sodelujte v mobilnem laboratoriju Fabbox!

RogLab za jesen 2018 pripravlja niz potujočih ustvarjalnic z mobilnim laboratorijem FabBox. Vaše predloge pričakujejo do 14. junija 2018.

 

    Prostovoljstvo

 

Pomoč pri organizaciji 30. Mednarodnega festivala Imago Sloveniae

K sodelovanju vabijo prostovoljke in prostovoljce za pomoč pri organizaciji uveljavljenih mednarodnih glasbenih festivalov Imago Sloveniae, Poletje v stari Ljubljani in Noči v stari Ljubljani. Vsi zainteresirani pišite na imago@siol.net.

 
 
 

Festival Poleti v NUK išče prostovoljce

Festival Poleti v NUK išče odprte, komunikativne, radovedne in nasmejane prostovoljce in prostovoljke, željne poletne doze kulture, za pomoč pri izvedbi festivala Poleti v NUK 2018! Prijave zbirajo do 8. 6. 2018 na mail: milena@arhiteka.org.

 

    Prireditve

 

Marš na "Marš v Brešce 2018"

 

KDAJ: 27. – 29. 6. 2018

Si rad postavljaš nove, nevsakdanje izzive? Se zabavaš in uživaš v dobri družbi? Živiš aktivno življenje in čas rad preživljaš v naravi? Želiš poizkusiti nekaj novega? Potem je to pravi naslov zate: Marš na "Marš v Brešce"! Prireditev poteka od 27. do 29. 6. 2018.

 
 
 

Delavnice za mlade na festivalu Živa književnost

Letos bo 25. literarno-glasbeni festival Živa književnost med 8. in 15. junijem 2018 pred Galerijo Škuc na Starem trgu 21. Vabljeni na ustvarjalne delavnice za mlade: Dečavnica ali delavnica kreativnega pisanja, Tiskamo 2D – vidimo 3D (ustvarjanje 3-dimenzionalnega besedila) in Vitki ovitki (recikliranje starih plastičnih vrečk). Potrebne so predhodne prijave: 01 42 13 142, 041 872 123, info@skuc.org, saj se lahko na vsako delavnico prijavi le 15 udeležencev.

 
 
 

Poletje je tu! Preveri kaj vse lahko počneš v Ljubljani!

Mreža mladinskih centrov v Ljubljani ponuja pester program za otroke in mlade. Preverite kaj vse lahko počnete med poletnimi počitnicami!

 
 
 

Dobre prakse zaposlovanja

Letošnji Y.business cikel zaključujejo s še zadnjim Success Story dogodkom. Tokrat bo z vami mlad direktor spletne agencije Optiweb, Miha Lavtar, ki slovi po svojih dobrih praksah zaposlovanja. Dogodek poteka 26. junija ob 18. uri, prijave so obvezne.

 
 
 

Ta teden na Legebitri

Na Legebitri vas 7. in 8. 6. 2018 vabijo na njihove dogodke