Katalog prostovoljskih aktivnosti za mlade

15. september 2017|Novice|Obvestila

Slovenska filantropija je tudi letos oblikovala katalog prostovoljnih aktivnosti za mlade. Check-it out! :)


Pozdravljeni!

 

Skupaj z mnogimi mladim prostovoljcem prijaznimi organizacijami smo tudi letos uspeli oblikovati zanimiv in pester katalog prostovoljskih aktivnosti za mlade v novem šolskem letu. V njem so zbrane priložnosti za starejše osnovnošolce in srednješolce, pa seveda tudi za vse druge mlade, ki želijo v prostem času narediti nekaj za druge ali za širšo skupnost.

 

Namen kataloga je povezovanje osnovnih in srednjih šol z organizacijami, ki ponujajo kakovostno mentorsko podporo mladim, tudi tistim, ki še niso dopolnili 18 let. Pedagoške delavce in starše vabimo, da skupaj z mladimi prelistate katalog in poiščete privlačne, motivacijske ali ravno prav izzivalne aktivnosti zanje.

 

Za lažje iskanje smo oblikovali dva kataloga: eden zajema celotno Slovenijo, drugi pa samo območje Ljubljane. Oba kataloga sta dostopna na http://www.prostovoljstvo.org/katalog.

 

Vsem organizacijam, ki ste prispevale k bogati ponudbi, se iskreno zahvaljujemo za sodelovanje – tokratna ponudba je resnično mavrična!

 

Posebna zahvala pa velja tudi trem prostovoljkam:

Katarini Rotar, ki je uredila vsebino,

Špeli Habulin, ki je katalog lektorirala,

Saši Prelovšek, ki ga je oblikovala.

 

Če imate kakršno koli vprašanje glede vsebine, je kontaktna oseba na Slovenski filantropiji Nevenka Alja Gladek, nevenka.alja.gladek@filantropija.org, 01 433 40 24.

 

Lepo pozdravljeni in veliko mladih prostovoljcev želimo!