e-NAMIG za mlade

13. julij 2017|Novice|Aktualno|Obvestila

A veš? Izobraževanje, natečaji, prostovoljstvo, prireditve...


 

   A veš?

 

 

 

Prispevajte glas za pravico do zaščite in pomoči za vse žrtve nasilja

Društvo za nenasilno komunikacijo vas kot slovenski partner vseevropske kampanje Step Up! vabi, da kot organizacija ali posameznik/ca podpišete peticijo, s katero pozivajo k dostopnosti do pomoči za vse ženske, žrtve nasilja, ne glede na njihov status.

 

 

 

 

 

   Izobraževanje

 

 

 

Poletna šola za dijake in dijakinje

Izkoristi priložnost in se udeleži poletne šole Kariernih centrov Univerze v Ljubljani, ki je namenjena dijakinjam/dijakom, ki se sprašujejo: Kam naprej? Poletna šola je zate in tvoje starše brezplačna! Poletna šola bo potekala med 28. in 31. 8. 2017.

 

 

 

 

Program “Young Professionals Program”

The World Bank Young Professionals Program je edinstvena priložnost za vse, ki vas zanima profesionalni razvoj v mednarodnem okolju – na tehničnem ali managerskem področju v skupini Svetovne banke. Rok za prijavo je 28. 7. 2017.

 

 

 

 

 

   Natečaji

 

 

 

Vseslovenski natečaj – Sreča in pogum 2017

Zavod Nefiks, v sklopu projekta Nefiks zaposlitvene rešitve, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada, vabi vse kreativne mlade iskalce zaposlitve do 29. leta, da se prijavijo na vseslovenski in/ali regionalni video natečaj. Prijavite se lahko do 31. avgusta 2017.

 

 

 

 

Nagradni razpis Društva za ZN za Slovenijo ob dnevu OZN

Društvo za Združene narode za Slovenijo razpisuje nagrade za najboljša diplomska, magistrska in doktorska dela s področja delovanja Organizacije združenih narodov, ki so bila zagovarjana med 1. avgustom 2016 in 31. julijem 2017. Prijave sprejemajo do 1. avgusta 2017 na sedežu Društva za Združene narode za Slovenijo (Cankarjeva 1/II, Ljubljana).

 

 

 

 

Fotografski natečaj “NATURE@work”

Evropska okoljska agencija (EEA) je objavila fotografski natečaj “NATURE@work”. Namen natečaja je, da s fotografijo izrazite, kakšne koristi nam prinaša narava. Rok za prijavo je 15. avgust 2017, do 23.59 (CEST).

 

 

 

 

Fotografski natečaj Evropskega parlamenta

Ob ukinitvi stroškov gostovanja v mobilnih omrežjih v EU, Evropski parlament objavlja fotografski natečaj na Instagramu! Rok za prijavo je 31. avgust 2017!

 

 

 

 

 

   Prostovoljstvo

 

 

 

EVS z otroki v begunskem centru na Poljskem!

Med avgustom 2017 in aprilom 2018 bo na Poljskem, natančneje v mestu Bialystok, potekal EVS projekt v begunskem centru. Svoj CV in motivacijsko pismo pošljite najkasneje do 16. 7. 2017.

 

 

 

 

 

   Prireditve

 

 

 

Festival Dobimo se pred ŠKUCem

Festival Dobimo se pred Škucem obiskovalcem predstavlja sklop raznolikih kulturi in ustvarjalnosti posvečenih sproščenih popoldnevov in večerov, ki so vsi brez vstopnine in se odvijajo na Starem trgu v Ljubljani. Festival bo potekal od 21. 7. do 30. 7. 2017.

 

 

 

 

ŠUGLA vpisuje nove člane – še nekaj prostih mest!

Šugla – Šola sodobnih performativnih in uličnih umetnosti vpisuje nove člane! Izobraževalni program je namenjen vsem, ki bi radi spoznali ali razširili performativna znanja, se naučili novih veščin ali pa uporabili elemente gledališča v kulturno-izobraževalne namene. Šola bo potekala od septembra 2017 do junija 2018.

 

 

 

 

 

 

 

Članice: Društvo ŠKUC – Info ŠKUC, CSD Moste Polje - Svetovalnica Fužine, DIC Legebitra, KUD Anarhiv, Mladinsko informacijski center, Združenje Drogart, MKL - Knjižnica Otona Župančiča, Zavod MISSS, Zavod MOBIN – Ej!KArtica.

L’MIT podpirata MOL - Urad za mladino in Urad RS za mladino