Zaključil se je prvi WE LOVE SOUND Festival v Zagrebu


Zagreb je ta vikend bil gostitelj prvega mednarodnega festivala elektronske glasbe, Sonusovega #WELOVESOUND festivala, ki je v Zagrebu bil v petek, soboto in nedeljo na parih lokacijah. Par tisoč ljudi je plesalo ob boku enih od največjih imen svetovne elektronske glasbene scene, kar dva dneva in dve noči, kolikor je trajal festival.


Festival so odprli nastopi legende techno zvoka – Chris Liebinga v klubu Boogaloo i ene od največjih zvezd – Loco Dicea v klubu The Best Venue Hall. Ob Liebingu so nastopile še domače rezerve – Labud, Shipe, Senno, Matya in F.O.R.M. Live.  Publiko so za Loco Dicea pripravili Marina Karamarko in Mimi. Oba partyja sta bila polna odlične atmosfere, velike količine pozitivne energije in ovacij publike, ki je bila navdušena nad nastopi izvajalcev.

 

Drugi dan festivala se je vtisnil v spomin z dnevnim partyjem na odprtem v športnem parku Mladost, ki je bil urejen v ambientu s katerim je pustil vtis, kot da gre za eno od svetovnih party destinacij in za katerega pravijo, da ga v Zagrebu še niso doživeli. Na open air delu WELOVESOUND festivala so nastopili tINI, člani Fuse ekipe tj. Enzo Siragusa in hrvaški Marino Mateljan, slovenski DJ svetovnega kova Valentino Kanzyani ter hrvaški podpornik, trenutno stanujoč v Berlinu, Homeboy. Žur na prostem je zaključil Timo Maas. Vroč poletni dan, neverjetna energija in zvoki najbolj kvalitetne elektronske glasbe na sceni danes so razplesali zagrebško publiko vse do polnoči.

 

Nočni del programa se je po open air partyju preselil v zagrebške klube Johann Franck in Opera, kjer so za ples bili zadolženi Timo Maas, Miguel Campbell, Gauthier, Felver, Kristijan Molnar in Ivan Mastermix.

 

Festival se je končal z afterpartyjem na katerem so nastopili člani Fuse London kolektiva. V nedeljo, so v klubu The Best Venue Hall najbolj predani žurerji uživali vse do druge ure popoldne ob nastopih Archiea Hamiltona, Enza Siraguse, Rosska in Valentina Kanzyanija.

 

Organizatorji WELOVESOUND festivala so se preko socialnih omrežij zahvalili vsem obiskovalcem, ki so podprli prvo edicijo tega festivala in povabili žurerje na njihov naslednjih dogodek, peto obletnico Sonus festivala na Pagu, ki bo potekal med 20. in 24. avgustom.

 

 

Video:  tINI iz open air-a

https://www.facebook.com/insoundwetrust/videos/10155337628454289/

 

Video:  Valentino Kanzyani iz open aira

https://www.facebook.com/insoundwetrust/videos/10155337048244289/

 

Za več info obiščite njihovo FB stran:  https://www.facebook.com/insoundwetrust