Doctor X

5. april 2017|Novice|Aktualno|Obvestila

Spletna stran ponuja specifične odgovore na vprašanja glede uporabe drog, na katera odgovarja zdravnik Fernando Caudevilla. V sekciji Q in A se nahajajo specifične informacije o drogah in zdravstvenih dilemah ter težavah, kjer boste zagotovo našli odgovor na marsikatero vprašanje...


Ljudje pri svojem osebnem zdravniku pogosto ne navajajo resničnih podatkov oziroma nekatere stvari raje zamolčijo, še posebej, če so bolj občutljive narave. Kar vpliva na to, da ljudje nimajo zadostnih informacij, imajo napačne informacije ali pa se informacije med seboj razlikujejo, kar vodi v zmedenost oziroma nejasnosti, katerim informacijam verjeti.

 

V primeru, da iščete specifične odgovore glede uporabe drog in njihovih učinkov, o potencialnih nevarnostih in ukrepih, kaj v določenih primerih storiti, da se zmanjša potencialna nevarnost oziroma škoda (na primer souporaba MDMA in kokaina; psihadeliki in bolečine v prsih), lahko le-te najdete na spletni strani Doctor X. V sekciji Q in A je zajetih 550 vprašanj in odgovorov, na katera odgovarja zdravnik Fernando Caudevilla. Če odgovora ne najdete med vprašanjih, pa ga lahko kontaktirate na doctorx@energycontrol.org.

 

Pomebno opozorilo: odgovori so splošni in omejeni ter ne nadomeščajo obiska pri osebnem zdravniku ali drugih strokovnjakih!