Sonus predstavlja: WE LOVE SOUND ZAGREB w. Ricardo Villalobos

17. november 2016|Novice|Aktualno|Parti novice

18.11.2016, klub The Best Venue Hall, Zagreb


Skoraj razprodane karte za nastop svetovne zvezde v petek v Zagrebu

 

Manj kot teden dni nas loči od prvega klubskega nastopa u Zagrebu, enega izmed najpomembnejših izvajalcev na svetovni elektronski sceni.

Zaradi velikega povpraševanja, je bil prvi kontingent kart razprodan že v prvem tednu!

Karte lahko še zmeraj kupite prek Entrio online trgovine in na ostalih prodajnih mestih. Trenutno je v ponudbi paket vstopnic za 6 oseb po ceni 750 kun in pa individualne vstopnice po ceni 150 kun. Na dan dogodka bo na vratih možno kupiti karto po ceni 200 kun.

Ricardo Villalobos je ustvaril ene izmed naj ambicioznejših in bizarnih elektronskih konstrukcij v zadnjih dvajsetih letih.

Njegovo najnovejše delo se lahko sliši samo v klubih med vikendi, nasploh pa je njegova produkcija zelo pogosta in dosledna - nevsakodnevnih oblik in dolžin!

Ricardo ima zelo zanimivo glasbeno zgodbo. Rojen je bil v Chilu, odrastel je v Berlinu. Znotraj precej neposrednega tech-housa je kultiviral poseben zvok in sicer oblažil ga je z sinkopiranim in latino ritmom plaže.

Nanj so ogromno vplivali bendi kot so Tangarine dream, Kraftwerk, Depeche mod, kakor tudi prve izdaje Techno glasbe iz Detroita!

"Kadar glasba povezuje ljudi, ne glede na to kakšna glasba je, ima zdravilen učinek na družbo", pravi RIcardo

Njegov prvi album je bil objavljen na nemški založbi Playhouse leta 1994. Med drugim že 10 let, v sodelovanju z Romunskimi prijatelji, definira zvok založbe Perlon in sicer z svojimi prostranimi in begajočimi ritmičnimi obrazci, ki ustvarjajo edinstven zvok v svetu moderne house glasbe.

Leta 1988 je prvič nastopal kot dj v klubu, oborožen s svojo precejšnjo, široko kolekcijo plošč. Ibizo je prvič obiskal leta 1995 in kmalu zatem je otok postal njegov tretji dom.

Veliko število oboževalcev mu sledi po celem svetu in obiskuje njegove partije prav zaradi njegovega posebnega zvoka, ki ljudi požene na čarobna potovanja.

Villalobosov najdražji kanal komunikacije je glasba: "To je jezik, kot da se pogovarja zvami in se vam približuje, nato pa sledi emocionalna reakcija".

18.11.2016 Sonus festival v Zagreb prvič vabi osebo, ki je glasbena kategorija zase in se nahaja v veliko biografijah najbol znanih svetovnih dj-ev.

Ne zamudite.

Drugi Zagrebški We Love Sound dogodek bo tudi praznovanje 15 let obstajanja Klubske scene, enega najbolj znanih Hrvaških portalov, ki regionalno in globalno sledi elektronski glasbi.

 

Ob Ricardu bosta 18.11.2016 nastopila tudi Ian F. iz Slovenije - eden izmed lastnikov Colours in music, ter domača podpora, Sergej Snooze - ustanovitelj Zagrebškega kluba Sirup.

 

Sledite novostim vezane na We Love Sound Zagreb prek socialnih mrež:

FB event: https://www.facebook.com/events/1787559294851679/

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/