Postani del DrogArt ekipe v Novi Gorici

7. september 2016|Novice|Aktualno|Obvestila

Te zanima terensko delo na partijih in informiranje o zmanjševanju škodljivih posledic alkohola in drugih drog? Prijavi se na uvodni razgovor in postani del Drogart ekipe v Novi Gorici.


Terensko delo

Dinamično delo v ekipi Pleši z glavo na prireditvah elektronske glasbe in terenski ekipi Izberi sam, kjer boš na terenu informiral o tvegani uporabi drog in alkohola ter nudil osnovno prvo pomoč tistim, ki imajo težave zaradi zaužitja psihoaktivnih substanc.

Informiranje

Postani informator pri projektu Izberi sam, kjer boš mlade na klubskih dogodkih in na prostem (npr. v parkih, …) informiral/a o zmanjševanju škodljivih posledic uporabe alkohola in/ali pri programu Pleši z glavo (akcija zmanjševanja škode na področju uporabe klubskih drog), v sklopu katere boš v klubih in na prireditvah informiral/a mlade o zmanjševanju škodljivih posledic drog s pomočjo inovativnih materialov.

 

Kako postaneš del ekipe?

Prijavi se na uvodni razgovor na marko@drogart.org ali preko telefona na 01 439 72 70 kjer ti bomo odgovorili tudi na vsa vprašanja v zvezi s terenskim delom.

Uvodni razgovor je obvezen za udeležbo na izobraževanju, ki bo predvidoma oktobra 2016.