Film na ulici: Ulični izzivi in Utrip ljubezni

19. avgust 2016|Novice|Aktualno|Obvestila

Kinotrip bo na krilih Mladih zmajev v petek in soboto, 26. in 27. 8., odpotoval v Zalog, kjer se bo odvilo pestro poletno dogajanje: film, glasba in urbani športi! Pridruži se jim od 17. ure dalje na šolskem igrišču OŠ Zalog.


PROGRAM:

 

PETEK, 26. 8. 2016

17:00 Ulični izzivi - Preizkusi se v DJ-anju, grafitiranju, vožnji z bmx-om, rolarji in skejtom ali se pridruži urbanemu plesnemu dvoboju. Z nami bodo športni center Urban Roof, plesna šola BAST, Adam Illusion Art in DJ Guno.

20:00 Program kratkih mladinskih filmov festivala Videomanija 2015 in 2016

20:30 Kinotrip: Utrip ljubezni - Boris Petković, Slovenija, 2015, 77 min

9 Utrip ljubezni 3

Bruno je mladi raper, ki se pripravlja na prvi koncert, Nina pa obetajoča violinistka. Ko se nekega večera srečata v klubu, se krešejo iskre. A kmalu na dan pridejo tudi razlike. Jih na krilih ljubezni lahko premagata?

 

Projekcija filma v družbi filmskih ustvarjalcev!

 

SOBOTA, 27. 8. 2016

17:00 Morsko doživetje

Odpotuj v morski svet z vodnim poligonom in piratskimi igrami ter hladno osvežitvijo v baru Pri hobotnici. Omisliš si lahko svoj poletni kana tatu in se v foto kotičku prestaviš na morske sipine. Vse ob glasbeni podlagi mladega DJ Guna!

20:00 Program kratkih mladinskih filmov festivala Videomanija 2015 in 2016

20:30 Kinotrip: Pretesna koža Short Skin – I dolori del giovane, Edo Duccio Chiarini, Italija, 2014, 86 min

Tesna koža

Do konca poletja morata sedemnajstletna prijatelja Arturo in Edoardo izgubiti nedolžnost, sicer bosta, vsaj po mnenju Artura, popolni zgubi. A Edoarda pesti neugodna zdravstvena težava. Bo zbral dovolj poguma in premagal svoje strahove?

 

Dogajanje spremljaj na Facebooku in Instagramu: #filmnaulici! 

V primeru slabega vremena se dogajanje prestavi za teden dni, na petek in soboto, 2. in 3. 9. 2016.

 

VSTOPNICE: Kinotripova filmska projekcija: 1 EUR za mladoletne, 2 EUR za odrasle. Vstopnice bodo na voljo na dan dogodka ob vhodu na prireditveni prostor – šolsko igrišče OŠ Zalog.

 

Obisk spremljevalnega programa je brezplačen.

Dvodnevni dogodek organizirata Javni zavod Kinodvor in Četrtni mladinski center Zalog Javnega zavoda Mladi zmaji – Centra za kakovostno preživljanje prostega časa mladih (ustanoviteljica obeh je Mestna občina Ljubljana), v sodelovanju s Četrtno skupnostjo Polje, Adam Illusion Art, Centrom Urban Roof, DPG, Festivalom mladinske filmske ustvarjalnosti Videomanija, Get Wet, Javnim zavodom Ljubljanski grad, Osnovno šolo Zalog, PGD Zalog – sp. Kašelj, Župnijo Ljubljana Kašelj – Zalog, Šolo za nastopanje BAST. Projekt podpirata Slovenski filmski center in Urad RS za mla