HYTE: Intervju s Stevom Bugom!


Preberite si intervju še enega odličnega DJa, ki bo vrtel na HYTE vikend spktaklu v Zadruki, med 22. in 23. julijem na plaži Kolovare in v zadarskih klubih.


  1. Nekajkrat si ze bil na Hrvaškem, pa vendarle ne tako Kaj se ti je ob zadnjem obisku  najbolj vtisnilo v spomin? Kakšno je bilo vzdušje?

 

Pravzaprav sem na Hrvaškem vrtel kar nekajkrat, prvic sedaj ze nekaj časa nazaj,  konec  devedesetih / na zacetku novega tisoćletja, ko sem vrtel v Zagrebu in Splitu, vendar sem  pogosto prišel tudi samo kot turist.  Hrvaška je čudovita dežela in ljudje so zelo prijazni in preprosti.

 

  1. Pogosto potuješ in bil si ze v mnogih državah po svetu, kakšen vtis je nate naredila hrvaška obala?

 

Lansko poletje sem si privoscil izlet s katamaranom in imel priloznost videti in doživeti hrvaško obalo v vsej svoji veličini –  tipično hrvaško skalovje, intenzivno zeleni gozdovi, neskončna modrina in skok v kristalno čisto morje je tisto, kar se mi je najbolj vtisnilo v spomin.

 

  1. Kaj imaš v nacrtu to poletje? Kje te lahko oboževalci ujamejo?

 

To sezono imam nekaj nastopov na Ibizi in v Evropi, čaka pa me tudi turneja po Južni Ameriki.

 

  1. Ogromno časa preziviš na poti, ti sploh ostane kaj časa za nove projekte v studiu? Lahko pričakujemo novo izdajo?

 

 

Vsekakor, v kratkem lahko pričakujete novo izdajo pri Rex Club Records in Apes Go Bananas, ravno danes pa je v nastajanju nekaj komadov, ki jih produciram skupaj z Langenbergom, vendar se še nisva odločila pri kateri zalozbi bodo izdani.  Prav tako delam na kar nekaj avtorskih projektih kot tudi remiksih za druge artiste.

 

 

 

  1. Kaj novick pri Poker flat recordings? Število artistov, ki izdajajo pri tvoji zalozbi je iz dneva v dan večje. Na kakšen način lahko artisti in nova glasba najde pot do tebe?

 

V zadnjem času dobivamo ogromno promo demov iz strani artistov, ki pri naši zalozbi še niso izdajali. Težko je reči, na kakšen način nas glasba in artisti dosezejo, ampak kljub ogromni stevilki vsakodnevnih pošiljk, ki jih prejmemo, jim nekako vedno uspe doseči nas postni nabiralnik.  Predvsem sem izjemno vesel novih izdaj artistov kot so Tim Engelhardt, Monoplay, Florian Kruse & Hendrik Burkhardt,  Fideles , Stefan Braatz in, da ne pozabim omeniti legendarnega Sandy Riviere.

 

  1. Prisotni ste bili na ogromno eventih znanih glasbenih brandov, Hyte v Zadru pa bo tvoj prvi? Kaj je, po tvojem mnenju tisti faktor, ki naredi Hyte svetovno znano znamko? Kakšna so tvoja pričakovanja?

 

Vsekakor kvalitetna produkcija, profesionalizem in izjemne zabave na dobrih lokacijah.  Resnicno sem vesel povratka na Hrvaško, prav tako nastopa na Hyte-u in prepričan sem, da bo zabava vrhunska.

 

  1. Kaj je prva stvar, ki jo boš storil ob prihodu v Zadar – se boš lotil kakšne skale, saj je plezanje tvoj hobi ali boš raje skočil v prijetno ohlajeno morje? J

 

Plezalne čevlje bom tokrat pustil doma, na zalost pa ostajam na Hrvaškem samo eno noc, zato si bom skok v morje raje privoscil ob naslednjem obisku.

 

  1. Kakšno je tvoje sporocilo za udelezence Hyte-a?

 

Pridite in se nauzijte izjemnega vzdušja, telefone pustite doma in plešite kot, da vas nihce ne opazuje J

 

FOTO:  Marie Staggat