NAPOVEDNIK DVORANE GUSTAF 

petek / februar 5 / 2016 / 22:00
V petek, 5. februarja, v dvorani Gustaf vas bo v loopu začaral LokusPokus, ki bo s kitarskimi riffi otvoril 26-obletnico, Nesebat vam bodi vlili poguma skozi kombinacojo egotripaške navdahnjenosti brez upanja na uspeh, saj je demokracija zajebana, treba pa jo je jemati skrajno resno. Petkov večer bodo antipropagandno zaokrožili Bernays propaganda in vam punkovsko-plesno oprali možgane, da boste lahko preživeli v krutem svetu avtokratskih birokratov.
 
 
 

 
---
 
sobota / februar 6 / 2016 / 23:00
EXACT MOMENT VOL. VII
Po kratki januarski pavzi, začnemo to leto z velikim pokom. Za pustno soboto se bomo zbrali na dveh plesiščih... Zgodil se bo namreč magični Exact Moment vol.7, kjer bodo na plan prišle naše maske in se uresničle vse naše magične fantazije. Končno bomo lahko pokazali svoje prave obraze... se vidimo v elektronski pravljici 
♫ DU’ART ♫ (Prt)
♫ DJ SPLIF ♫
♫ LYTEO ♫
♫ GT ♫
♫ MISTINA ♫
 
Prispevek : pred 00.00 10€ po 00.00 12 €
 

 
---
 
Več programa in o njem na
in
-------
------
-----
----
---
--
-

Dejavnosti društva podpirajo Mestna občina Maribor, Ministrstvo za kulturo RS, Javni sklad RS za kulturne dejavnosti, Zavod RS za zaposlovanje, MOVIT NA MLADINA, Evropska unija, Generalni direktorat za izobraževanje in kulturo.